Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Durex.
23. prosince 2021 18:30
Čas čtení 2:23
Sponzorovaný obsah

Jakými erotickými hračkami uděláš radost sobě i svému protějšku? Poradíme ti

Jakými erotickými hračkami uděláš radost sobě i svému protějšku? Poradíme ti
Zdroj: unsplash.com
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Daruj lépe, daruj Durex. Podívej se, jakými originálními dárky můžeš potěšit svůj protějšek.

Předvánoční shon nám stejně jako každý rok i letos ukázal, že najít dárek, který by byl pro naše blízké opravdu ideálním, bývá často nadlidský úkol. Vychytat opravdu všechny detaily a trefit se do vkusu obdarovaného není snadné a při rozbalování dárků se často spíš než s nadšením setkáváš s rozpačitým úsměvem. Ať už vybíráš dárek na Vánoce nebo klidně jenom tak, může být opravdu originální. 

Pokud jsi ve vztahu a hledáš na poslední chvíli nebo do budoucna dárek, který tvou druhou polovičku potěší a zároveň bude neobvyklý a do vašeho vztahu vnese jiskru, inspirovat tě může Durex, který přišel s předvánoční kampaní s názvem Daruj lépe, daruj Durex. V tomto článku se podíváme na dárky, které můžeš svému partnerovi nebo partnerce pořídit a rozhodně s nimi nešlápneš vedle.

Durex
Zdroj: Durex

Pomůcky potěší i začátečníky

Ne každý dárek, po kterém v obchodních domech nebo na internetových obchodech sáhneš, musí sednout. Pokud se rozhodneš darovat erotickou pomůcku, máš téměř 100% jistotu, že tvému protějšku udělá radost. Pamatuj, že jestli s erotickými hračkami v páru teprve začínáte, nemusíš hned nakupovat drahé vibrátory, stačí se držet při zemi a zjistit, jestli vám pomůcky vůbec vyhovují.

Naprostým základem a vstupní bránou do jejich světa jsou lubrikační gely, které vaše sexuální hrátky mohou rozproudit. Takových gelů existuje několik druhů a je třeba se rozhodnout, který z nich si vybereš. Pro začátek se mohou hodit různé intimní masážní lubrikanty, které tvoji drahou polovičku rozpálí během předehry. Během samotného sexu ti pak mohou pomoci stimulující lubrikační gely, které už při použití dvou nebo tří kapek učiní vaše orgasmy o poznání silnější.

Durex
Zdroj: Durex

Pokud chceš svého blízkého rovnou obdarovat nějakou hračkou, vhodnou volbou mohou být vibrační a masážní pomůcky, které snadno schováš v ruce a vibrace tvého partnera nebo partnerku během hrátek stimulují lépe než právě samotné ruce. Kroužky jako DUREX Intense Vibrations, DUREX Pleasure Ring nebo DUREX Intense vibrační kroužek Little Devil ženu zároveň stimulují vibracemi i během samotného sexu a muži pomáhají delší dobu udržet erekci.

Podívat se do obchodu

Kondomy jako klasika

Jestli se necítíš na to začít s erotickými pomůckami, vhodným dárkem mohou být také různé druhy kondomů. Klasická ochrana pod stromečkem představuje praktický dárek, u kterého je ale zároveň dostatek místa pro experiment. Stejně jako v případě lubrikačních gelů můžeš sáhnout po různých druzích, které tobě i tvému protějšku přinesou potěšení.

Sáhnout můžeš rozhodně po klasických kondomech z latexu nebo jejich variantě bez latexu, která zajišťuje přirozenější pocit dotyku kůže na kůži. Jestli ti ale klasické kondomy připadají příliš obyčejné, existují také různé varianty pro ještě intenzivnější pocit blízkosti.

Durex
Zdroj: Durex

Například DUREX Mutual Pleasure na sobě mají vroubky, které pomohou ženě snadněji dosáhnout orgasmu a speciální lubrikační gel zase představuje pomocníka pro muže, který díky němu během sexu vydrží o něco delší dobu. Durex Intense vedle vroubkování obsahují také stimulující lubrikant, který ve vás obou vyvolá pocit zahřívání a mravenčení, které vám pomohou dosáhnout intenzivních orgasmů.

Nejdřív si promluvte

Erotické pomůcky představují skutečně originální dárek, ale hodí se u nich nejprve ověřit, jak se k nim váš partner nebo partnerka staví, a to obzvlášť když jste spolu kratší dobu. Než se tedy uchýlíš k jejich nákupu, promluv si se svým protějškem o tom, co by mu udělalo největší radost. Tento krok můžeš samozřejmě přeskočit, pokud se znáte opravdu dobře a dokážeš touhy svého blízkého odhadnout.

I tak se ale hodí zjistit, jestli je partner či partnerka spíš konzervativní a ty koupíš raději lubrikant a stimulující kondomy nebo můžeš rovnou sáhnout po dalších pomůckách. Tak jako tak ale můžeš mít jistotu, že erotické pomůcky pod stromečkem nebo k narozeninám tvůj protějšek opravdu potěší.

Hledám originální dárek
Durex
Zdroj: Durex
Domů
Sdílet
Diskuse