Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2022 9:30
Čas čtení 7:05
Jakub Paulík

10 faktů o Orlandu Bloomovi, o kterých jsi (možná) neslyšel

10 faktů o Orlandu Bloomovi, o kterých jsi (možná) neslyšel
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

Herec s citlivou duší proplakal po smrti svého pejska Mightyho celý týden.

Hvězda trilogie Pán prstenů, dobrodružných filmů Piráti z Karibiku či historického velkofilmu Království nebeské se téměř nestala hercem. V mládí mu diagnostikovali dyslexii a problémy se čtením scénářů má do dnešního dne. Kromě toho se ještě před získáním role Legolase téměř zabil.

Než začal randit s Katy Perry, byl známý jako lamač ženských srdcí. Aby si našel vážný vztah, rozhodl se pro dobrovolný celibát bez sexu i masturbace. Při natáčení seriálu v Praze trénoval s českým šampionem, stal se fanouškem hokeje a u řeky Berounka se před místními lidmi nestyděl svléknout donaha. Toto je 10 zajímavostí ze života Orlanda Blooma.

Skoro ublížil Vladu Furdíkovi

S talentovaným kaskadérem Vladimírem Furdíkem (známý jako Night King z Game of Thrones) redakce Refresheru udělala několik rozhovorů. V jednom z nich nám prozradil, jak se mu natáčelo Království nebeské s Orlandem Bloomem, kde hrál postavu Baliana. Ve scéně, v níž hlavního hrdinu napadnou tři rytíři (viz video níže), se nacházel i Vladimír Furdík.

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35

Herec měl slovenského kaskadéra třikrát udeřit kamenem do krku. Zřejmě se ale až příliš odvázal a nechybělo moc, aby mu vážně ublížil. „Udeřil mě tak silně, že jsem mu musel říct, aby ubral plyn a nezabil mě. Po třetím pokusu se mi už omluvil s tím, že se nechal unést,“ prozradil nám Furdík.

Orlando Bloom zřejmě proto cítil výčitky svědomí, a tak Furdíkovi ještě večer koupil karton piva. „Bylo to od něj milé,“ vyjádřil se slavný slovenský kaskadér.

Miluje nahotu, na což už i doplatil

Orlando Bloom si rád po práci vyvětrá hlavu různými způsoby, mezi něž zjevně patří i nahé koupání. Během natáčení seriálu Carnival Row si tak v Česku odběhl z pražské metropole zchladit tělo do řeky Berounky.

Naší redakci se podařilo jako prvnímu československému médiu zjistit, že si herec na koupání vybral oblast pod Týřovickými skalami. Na třetí instagramové fotografii ukázal cenzurovaný zadek, což okomentovala i jeho snoubenka Katy Perry. Pod příspěvkem na Instagramu zavtipkovala, že ho jen dva dny nechala o samotě, a takhle to dopadlo.

Není to přitom poprvé, co se Orlando Bloom svlékl na veřejnosti donaha. Na dovolené na Sardinii s Katy Perry ho bez oblečení přichytili paparazzi. Myslel si přitom, že v jejich okolí není ani živé duše, a tak se na krátkou chvíli cítil „svobodný“, řekl E.L.L.E.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 108826 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse