Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2022 13:30
Čas čtení 4:06
Adam Novosad

Neymarovi je 30, ale stále jako by byl dítě. Na Netflixu ukazuje opilého Messiho, čelí obvinění ze znásilnění i despotickému otci

Neymarovi je 30, ale stále jako by byl dítě. Na Netflixu ukazuje opilého Messiho, čelí obvinění ze znásilnění i despotickému otci
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dokument Neymar: The Perfect Chaos na Netflixu zaujal tisíce Čechů, kteří sérii dotlačili až do top 5 nejsledovanějších filmů a seriálů.

„Kritizují mě mnohem víc, než si zasloužím. Občas je to obtížné. Mluvím o rodině, blízkých přátelích – pro ně jsem Batman. Kdo mě nezná, vnímá mě jako Jokera,“ konstatuje Neymar v novém třídílném dokumentu na Netflixu.

neymar
Zdroj: Netflix

Brazilská hvězda za pár dní oslaví kulaté 30. narozeniny, a tak patří mezi mladší sportovce, o kterých už během aktivní kariéry natočili dokument. Na Netflixu se show s názvem Neymar: The Perfect Chaos těší velké popularitě a v posledních dnech pronikla již do top 5 nejsledovanějších filmů či seriálů i u nás.

Přestože Neymar slaví 30. narozeniny, při sledování třídílné série budeš mít pocit, že tento chlapec sedící na posteli obklopený svými kamarády a popisující chvíle z dětství v chudé brazilské čtvrti, z Barcelony a megalomanské Paříže se sotva dostal do puberty. A do toho všeho vstupuje hlavní antagonista – Neymarův otec.

Musíme si dát pozor, protože jinak z něj uděláme monstrum

Dokument o Neymarovi stihneš zkouknout za méně než tři hodiny čistého času, takže nemusíš zoufat, že by o brazilské hvězdě někdo natočil desetidílnou sérii.

Domů
Sdílet
Diskuse