Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2022 15:30
Čas čtení 3:18
Richard Balog

Nejlepší online sekáče s luxusní módou a limitovanými modely tenisek

Nejlepší online sekáče s luxusní módou a limitovanými modely tenisek
Zdroj: Vestiaire Collective
MÓDA
Uložit Uložené

Možnost doplnění šatníku o kabelky s logem Hermès či Chanel nebo archivní modely oblečení z dílen módních domů nebyla nikdy dostupnější.

Luxusní móda je snem mnoha, ale zejména z finančního hlediska jde ve většině případů o velmi nevýhodnou koupi. Nákup z druhé ruky je nejen cenově dostupnější (s výjimkou sběratelských kabelek a hodinek), ale zároveň trvale udržitelnější, díky čemuž ušetříš přírodu od zbytečného odpadu.

Níže najdeš nejlepší online sekáče s bohatou nabídkou kabelek, oblečení a doplňků z dílen módních domů, ale také s limitovanými modely tenisek, které čekají na svou druhou šanci. Stejně jako u nákupu nových kousků, i v tomto případě platí – vkládej do nákupního košíku jen produkty, které opravdu potřebuješ a využiješ.

Doporučeno
Vybrali jsme nejkrásnější páry tenisek z týdnů módy. Zabodovaly retro siluety i futuristické tvary Vybrali jsme nejkrásnější páry tenisek z týdnů módy. Zabodovaly retro siluety i futuristické tvary 2. února 2022 18:30

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective je zřejmě nejznámější online platforma s nabídkou oblečení, doplňků a obuvi z druhé ruky. Funguje od roku 2009 a zastoupení má nejen v Paříži, ale také v New Yorku, Berlíně či Hongkongu. Společnost si za krátký čas vybudovala skvělou reputaci díky širokému portfoliu i zákaznickému servisu, kterým by se mohly inspirovat mnohé obchody. Velkou výhodou je také přehledná webová stránka a aplikace.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vestiaire Collective (@vestiaireco)

Vestiaire Collective je přechodným domovem pro designérské ready-to-wear kolekce včetně obuvi, přičemž prodávají luxusní šperky či hodinky nebo kabelky z posledních sezón. Zvláštní kategorií jsou archivní, respektive vintage modely od značek jako CELINE, Jean-Paul Gaultier, Louis Vuitton, Maison Martin Margiela a podobně.

V případě, že máš v šatníku modely zpod rukou známých návrhářů, které už neplánuješ nosit, přes Vestiaire Collective je můžeš zkusit posunout dál a pomoci životnímu prostředí tím, že nevytváříš odpad. Všechny prodávané produkty zkontrolují odborníci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vestiaire Collective (@vestiaireco)


Farfetch Pre-Owned

Online obchod, respektive platforma, která zastřešuje více než sedm set prodejců z celého světa, nedávno vstoupil i do světa luxusních sekáčů. Vedení britsko-portugalské firmy, která funguje od roku 2007, se v rámci kategorie Pre-Owned zaměřilo na používané produkty pro obě pohlaví, včetně archivních modelů švýcarských hodinek.

Domů
Sdílet
Diskuse