Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Sazka.
9. února 2022 15:55
Čas čtení 1:38
Sponzorovaný obsah

Co takhle zkusit štěstí? V loterii Extra Renta můžeš vyhrát 100 000 Kč měsíčně na 20 let

Co takhle zkusit štěstí? V loterii Extra Renta můžeš vyhrát 100 000 Kč měsíčně na 20 let
Zdroj: Sazka
ZAJÍMAVOSTI EXTRA RENTA VÝHRA V LOTERII
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Co by sis koupil, kdybys měl 100 000 Kč měsíčně navíc? Dobře si to promysli, protože díky loterii Extra Renta od Sazky je to možné.

Představuješ si někdy, jaké by to bylo, vyhrát v loterii? Co by sis za výhru koupil? Možná máš v plánu rozjet vlastní podnikání nebo realizovat své sny, ale brání ti v tom nedostatek financí. Chceš procestovat svět, obléct se do super oblečení, a hlavně si zajistit pohodlnou budoucnost a vytvořit finanční rezervu. Ale můžeš mít zrovna ty takové štěstí?

Proč ne, když ho má denně někdo jiný? Loterie Extra Renta od Sazky nabízí výhru v podobě 100 000 Kč měsíčně po dobu 20 let. Díky takovému příjmu můžeš žít život podle vlastních představ a plnit si sny bez nutnosti řešit další peníze. 

Co je Extra Renta?

Extra Renta funguje podobně jako Sportka nebo Eurojackpot. Je postavena na principu číselné loterie, kde se volí 7 čísel z 33. Pro získání výhry ti stačí uhodnout tři čísla. Dvacetiletá renta je hlavní výhrou, získat ale můžeš i další částky v závislosti na počtu a kombinaci trefených čísel. Losuje se vždy jednou za týden, v pondělí ve 20:00. Sázky se přijímají nejpozději v den slosování do 20 hodin.

money, travel, map
Zdroj: Unsplash/Christine Roy

Vsadit si můžeš na prodejních místech Sazky, v mobilní aplikaci nebo online na webových stránkách. O výhře tě Sazka informuje e-mailem a připíše ti ji do Sazka účtu. Výsledky ti sdělí také na prodejním místě po předložení potvrzení o sázce. Výhru, která se v součtu rovná 24 milionům korun, Sazka vyplácí jednorázově nebo měsíčně. Způsob vyplacení je na volbě výherce, měsíční renta má ale své výhody. Předchází impulzivnímu utrácení peněz, kterého může výherce později litovat. 

Jak na to?

Sázenka obsahuje čtyři sloupečky. Z každého sloupce si vybereš sedm čísel, u kterých věříš, že ti přinesou štěstí. Čísla také můžeš nechat vygenerovat náhodně, při online sázení se ti automaticky vyplní do prázdných políček. Cena za jeden sloupeček je 25 Kč, ať sázíš online nebo na prodejním místě. Vyplněním sloupců zvyšuješ svou šanci na výhru.

20 let finanční nezávislosti

Loterie Extra Renta funguje teprve rok, ale stihla si za tu dobu získat velkou oblibu. Obecně je formát výher ve formě měsíčních výplat mezi Čechy velmi oblíbený. Obdobou jsou losy z rodiny Rentiér, které fungují na podobném principu. Renty v různých hodnotách jsou ale výhercům vypláceny pouze po dobu pěti let. Extra Renta výrazně navyšuje dobu vyplácení i celkovou částku. 

money
Zdroj: Unsplash/Sharon McCutcheon

Pokud vyhraješ, mysli na to, že velká výhra vyžaduje velkou zodpovědnost. Lehce získané peníze se utrácejí mnohem snáz než ty těžce vydělané. Proto je užívej s uvážením a rozumem.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Domů
Sdílet
Diskuse