Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. února 2022 6:00
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Program olympijských her na čtvrtek: Sáblíková zkusí zaútočit na medaili, ženy se představí v běhu na lyžích

Program olympijských her na čtvrtek: Sáblíková zkusí zaútočit na medaili, ženy se představí v běhu na lyžích
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
SPORT ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022
Uložit Uložené

I ve čtvrtek bude komu fandit!

Program olympijských her 10. února ovlivní pro českého fanouška jejich průběh. Vzhledem k neúspěchu krasobruslaře Březiny a zranění Kubičíka závodícího ve snowboardcrossu se české řady v šestý olympijský den zúžily, nicméně třešnička na dortu, tedy rychlobruslení v podání Martiny Sáblíkové, stále zůstává.

Doporučeno
Program olympijských her na středu: Hokejisté vstupují do turnaje, čeká nás severská kombinace i Pančochová na U-rampě Program olympijských her na středu: Hokejisté vstupují do turnaje, čeká nás severská kombinace i Pančochová na U-rampě 9. února 2022 6:00

Česká rychlobruslařka již nepotřebuje nic dokazovat. Během své kariéry získala tři zlaté olympijské medaile a svou formu již potvrdila i v Pekingu, kdy na trati na 3000 metrů zajela čtvrtý nejrychlejší čas. Pětikilometrová trať, v níž dokázala získat světové rekordy, je ale pro ni mnohem příjemnější, tak se očekává, že by mohla získat nějakou medaili.

Vzhledem k výše zmíněným neúspěchům a nešťastným událostem tak český olympijský program začíná až o půl čtvrté ráno kombinací, na jejíž start by se měl postavit Zabystřan. Program také zaplňují zápasy ledního hokeje, jelikož začaly skupiny. Od 5:10 si zahrají Švédové s Lotyši, slovenského fanouška bude zajímat zápas jejich výběru s Finskem od 9:40.

Domů
Sdílet
Diskuse