Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2022 10:57
Čas čtení 0:38
Richard Balog

Penthouse v nadčasovém stylu na Slovensku s nádherným výhledem

Penthouse v nadčasovém stylu na Slovensku s nádherným výhledem
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA
Uložit Uložené

Vícepodlažní byt se nachází v novostavbě Einpark a je na prodej. Cena je na vyžádání.

V nabídce realitní kanceláře Svoboda & Williams jsme tentokrát objevili lukrativní nemovitost na pravém břehu Dunaje. Velkometrážní penthouse se nachází na 17. podlaží v novostavbě Einpark. Má 211 čtverečních metrů včetně teras a nabízí panoramatický výhled na Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina i Sad Janka Krále.

Architekti byt zařídili v nadčasovém skandinávském stylu a použili výhradně prémiové vybavení jako strukturované omítky travertino romano, dřevěné parkety od značky Boen nebo kusy nábytku Ferm Living a Fritz Hansen.

Doporučeno
Byt pro mladou rodinu, ve kterém jsou architekti zároveň i majiteli. Nadčasovému interiéru dominuje beton, dřevo a přírodní kámen Byt pro mladou rodinu, ve kterém jsou architekti zároveň i majiteli. Nadčasovému interiéru dominuje beton, dřevo a přírodní kámen 21. února 2022 11:30

Dispozici bydlení tvoří otevřený prostor obývací místnosti spojený s kuchyní a jídelnou, ale také přímým vstupem na dvojici zastřešených teras se společnou výměrou 40 čtverečních metrů. Vstup do hlavní ložnice s vlastní koupelnou je ze vstupní haly. V bytě jsou další dvě, zatím nezařízené ložnice, samostatná koupelna, velký šatník a komora.

Cena bytu je na vyžádání, ale podle našeho odhadu můžeš očekávat částku nad deset milionů korun. Více informací najdeš na webové stránce realitní kanceláře.

Obsah článku vznikl ve spolupráci se společností Svoboda & Williams.

EinparkEinparkEinparkEinpark
Zobrazit galerii
(15)
Domů
Sdílet
Diskuse