Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti MSI.
24. března 2022 9:50
Čas čtení 2:33
Sponzorovaný obsah

MSI herní novinky v roce 2022

MSI herní novinky v roce 2022
Zdroj: MSI
TECH MSI NOTEBOOKY
Uložit Uložené

Na jaké herní modely se můžeme těšit tento rok?

S každým rokem se objevuje spousta nových inovací na trhu. Jednou z těch letošních je nasazení nových procesorů Intel 12. generace. Tyto procesory nabídnou kromě nárůstu výkonu (jak tomu už bývá s každou generací) až 16 jader, postavených na hybridní architektuře, kombinující velká výkonná jádra s malými úspornými. Chceš výkon? Dostaneš ho! Zároveň však oceníš delší životnost baterie při využití úsporných jader u nenáročných aplikací jako je např. prohlížení webu.


MSI nezůstává na pozadí a nové, vylepšené procesory 12. generace osadila do svých nových herních notebooků, které posunou herní zážitky zase o kus dále. Na jaké herní modely se můžeme těšit tento rok?

Při nákupu herních notebooků s 12. generací procesoru Intel Core navíc získáš batoh MSI a 50 dolarový Steam kód. Na akci se vztahují všeobecné podmínky.

GS77 Stealth: Pod košilí tvrdý hráč

 „Stealth“, jak vyplývá z názvu, označuje nenápadnost. S jeho minimalistickým vzhledem herního notebooku dokáže perfektně zapadnout i do prostoru korporátní kanceláře, kde bude jako decentní nástroj sloužit všem skrytým hráčům. Jeho pravé herní kořeny odhalí až detailní pohled na specifikaci.  

Doporučeno
4 zlozvyky, které zkracují životnost elektroniky a možná je děláš i ty. Mohou ti poškodit mobil 4 zlozvyky, které zkracují životnost elektroniky a možná je děláš i ty. Mohou ti poškodit mobil 30. října 2023 12:00

Vybavení s grafikou GeForce RTX 3080, procesorem Intel Core i9-12900H Alder Lake a pamětí RAM 32 GB činí z GS77 Stealth nekompromisní herní zařízení pro ty, co to s výkonem myslí vážně ale nechtějí na sebe poutat pozornost. U SteelSeries klávesnice se díky možnosti per-key RGP dá nastavit nevtíravé podsvícení, zvukový systém skrývá 6 Dynaudio reproduktorů. Dlouhé pendlování mezi kanceláří a domácí hernou zajistí baterie o kapacitě 99,9 Wh. Vysoké detaily ale také mnoho řádků v Excelu zajistí 17,3palcová obrazovka v rozlišení 2560 x 1440 bodl a frekvenci 240 Hz, případně rovnou 4K varianta. Notebooky GS77 Stealth stojí od 74 990,-.

MSI, notebook
Zdroj: MSI

GE76 Raider: Až za hranice nekonečna

Nejbližším přirovnáním pro tenhle konkrétní model GE Raider je kosmická bitevní loď s warpovým pohonem. Dojímá masivní ucelenou konstrukcí o celkové váze 2,9 kg s RGB osvícením Aurora předního panelu a s mnoha možnostmi připojení jako je např. Thunderbolt 4. Posádku na palubě tvoří výkonný 14jádrový procesor Intel Core i9-12900HK Alder Lake spolu s GeForce RTX 3080 Ti 16GB 175 W.

Pro hladký chod napříč vesmírem využívá GE76 Raider paměti DDR5 o velikosti 64 GB. Záznamy z palubního systému se ukládají na SSD disk o velikosti 2 TB. Operativní systém Windows 11 Pro. Podsvícená klávesnice s numerikou a UHD IPS displej s rozlišením 4K je nepostradatelnou součástí pro velkolepou vesmírnou expedici. Notebooky GE Raider v této konfiguraci stojí od 77 990 Kč.

msi, notebook
Zdroj: MSI

GP76 Vector: Zrozen pro výkon

GP76 Vector je typem herního notebooku, který nadchne hráče ale i konstruktéra složitých zařízení. Ti všichni ocení výkon 12. generace procesoru Intel a grafiky NVIDIA GeForce RTX 3080 8 GB se 165 W, který je možné navýšit díky technologii MSI Overboost až na celkových 210 W.

Doporučeno
MSI představuje své nejvýkonnější notebooky. Zvládnou náročnou herní grafiku i programy pro tvůrce MSI představuje své nejvýkonnější notebooky. Zvládnou náročnou herní grafiku i programy pro tvůrce 10. ledna 2023 11:17

Pro práci nebo hraní je notebook vybaven 16 GB paměti a 1TB SSD diskem, na kterém spolehlivě a rychle uložíš 3D projekce jakožto i moderní AAA hry.  Luxusní je 17,3" IPS panel s rozlišením FHD, který nabídne obnovovací frekvenci 360 Hz a 100% pokrytí s RGB. Decentní design notebooku GP76 nabídne také podsvícenou RGB klávesnicí s numerikou od Steelseries a podporu rychlého WiFi 6E připojení. Nyní ho můžeš mít za cenu 71 990 Kč.

msi, notebook
Zdroj: MSI

Crosshair 15: Limitovaná edice Rainbow Six Extraction

Notebook Crosshair 15 se odlišuje poněkud jedinečným a netradičním designem, věnovaným úspěšnému hernímu titulu Rainbow Six Extraction. V jeho 2,3kg těle, které od pohledu křičí „gaming“, se nachází procesor Intel® Core™ i7-12700H a grafická karta GeForce RTX™ 3060 se 6 GB GDDR6. Hladký chod této populární střílečky doplňuje 32 GB operační paměti (s možností rozšíření až na 64 GB) a SSD disk o velikost 1 TB.  Barevné prvky řady Crosshair podtrhuje podsvícená klávesnice Spectrum a obrazovka s QHD rozlišením 2560x1440 a 165 Hz. Tato speciální edice v prémiovém balení včetně myši, podložky a hry Rainbow Six Extraction, bude k dostání za 49 990 Kč.

msi, notebook
Zdroj: MSI
Domů
Sdílet
Diskuse