Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Kofola.
5. května 2022 10:00
Čas čtení 1:02
Sponzorovaný obsah

Love is on the air: Kdy se protiklady (ne)přitahují? S partnerem nemusíte být ve všem stejní, aby vám to klapalo

Love is on the air: Kdy se protiklady (ne)přitahují? S partnerem nemusíte být ve všem stejní, aby vám to klapalo
Zdroj: REFRESHER/Eliška Kubů
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Moderátoři se v novém dílu LIOTA podívají na kloub protikladům ve vztazích.

Tvoji oblíbení moderátoři doktorka Nikita a docent Zach připravili novou epizodu podcastu Love is on the air. Tentokrát se zabývají protiklady ve vztazích. Proberou, jestli si lidé přirozeně hledají stejné nebo úplně rozdílné protějšky, co bychom měli mít ve vztahu společné a proč je v určitých věcech potřeba mít ve své polovičce i protiklad. Partnerem podcastu se stala Kofola, jejíž lokální merch můžeš s láskou nosit i ty.

V novém dílu Love is on the air zazní jako obvykle spousta vtipů, moudrých myšlenek a vyvstane několik filozofických otázek. Nikita s Vítkem například řeší, proč seznamování online funguje na základě shody ve společných zájmech, když se mají podle starého dobrého přísloví přitahovat protiklady.

Vítek vysvětluje principy homogamie, na základě které si k sobě lidé přirozeně hledají stejné partnery, a dozvíme se i jak to mají se svými polovičkami naši moderátoři. K podcastu patří také bonusová epizoda s příběhy posluchačů. Vyvrátí nebo potvrdí, že se protiklady přitahují?

Odpověď na tuhle otázku hledala společně s moderátory Kofola, která je s tématem lásky neodmyslitelně spojená. 

kofola
Zdroj: Kofola

Kofola ve své jarní kampani představuje milostný příběh dvou naprosto odlišných lidí. Kamil je beznadějný romantik a Klára drsňačka s duší rockerky. I takovým protikladům to ale může vyjít, když se bude Kamil řídit mottem „Méně cukrování, více lásky“, které kampaň na ochucenou kofolu MéněVíce provází. Myšlenku, že méně je někdy více, Kofola rozvíjí nejen novými příchutěmi se sníženým obsahem cukru, ale i limitovanou edicí lokálního merche, kterou najdeš na www.kofolashop.cz.

Tak si udělej pohodlí a užij si lásky a Kofoly plnou epizodu podcastu Love is on the air.

Domů
Sdílet
Diskuse