Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2022 10:42
Čas čtení 0:34
Daniel Mikolášik

Disney odhalilo první trailer na Star Wars: Andor. 12dílný seriál bude mít premiéru koncem srpna

Disney odhalilo první trailer na Star Wars: Andor. 12dílný seriál bude mít premiéru koncem srpna
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY DISNEY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Seriál bude mít na streamovací službě Disney+ premiéru 31. srpna 2022.

Očekávaný seriál Andor z prostředí Star Wars obdržel první oficiální trailer. Disney ho odhalilo u příležitosti prvního dne události Star Wars Celebration 2022 v Anaheimu v Kalifornii.

Série je spin-off prequel, bude se odehrávat pět let před událostmi filmu Rogue One: A Star Wars Story z roku 2016. Fanouškům Hvězdných válek přinese příběh o narůstající vzpouře proti impériu a o tom, jak se do ní lidé a planety zapojili.

Doporučeno
RECENZE: Top Gun: Maverick RECENZE: Top Gun: Maverick 25. května 2022 18:30

„Je to éra plná nebezpečí, podvodů a intrik, kde se Cassian vydá na cestu, která je předurčena změnit ho na rebelského hrdinu,“ avizují tvůrci.

Seriál bude mít 12 dílů a zobrazí život a události rebela Cassiana Andora předtím, než se zúčastnil sebevražedné mise ve snímku Rogue One. Cassiana opět ztvární herec Diego Luna a kromě něho se vrátí i herec Alan Tudyk jako charismatický robot K-2SO. Seriál bude mít na streamovací službě Disney+ premiéru 31. srpna 2022.

Zpět
Sdílet
Diskuse