Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2022 21:32
Čas čtení 1:16
Ema Stanovská

Johnny Depp vyhrál soudní spor s exmanželkou Amber Heard

Johnny Depp vyhrál soudní spor s exmanželkou Amber Heard
Zdroj: Getty Images North America/Rich Fury/Stringer
NEWS JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Vyčerpávající soudní proces, který byl několik týdnů pod drobnohledem médií, skončil.

Herec Johnny Depp vyhrál soudní proces s exmanželkou a herečkou Amber Heard. Herečka musí exmanželovi zaplatit 15 milionů dolarů.

Johnny Depp exmanželku žaloval v souvislosti s článkem z roku 2018, který Heard napsala pro Washington Post. V něm uvedla, že se stala obětí domácího násilí, kde ale specificky nezmínila, že by Depp byl osobou, která se na ní násilí dopustila. Deppova obhajoba ale proti tomuto vystoupila a uváděla, že článek je přesně na tomto postavený.

Těsně před vyhlášením rozsudku se překvapivě ukázalo, že porota nevyplnila část rozsudku týkající se náhrady škody. Soudkyně Azcarate dala porotcům pokyn, aby se vrátili do jednací místnosti a vyplnili formuláře. Proces se tak těsně před koncem na pár minut přerušil.

Už těsně před vyhlášením rozsudku zazněly před budovou soudu nadšené výkřiky fanoušků.

Johnnyho Deppa viděli v době vyhlášení rozsudku v pubu v Newcastlu.

Herec zažaloval exmanželku za pomluvy a urážku na cti po neúspěšném procesu v Británii. Herečka však podala protižalobu – rovněž za pomluvy. Po herci žádala 100 milionů dolarů.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Batman točí prachy rychleji než burgery a Robin Williams rozpláče nejednu konzervu Co si pustit o víkendu: Batman točí prachy rychleji než burgery a Robin Williams rozpláče nejednu konzervu 1. září 2023 16:00

Podle Deppova právníka Benjamina Chewa tento případ nikdy nebyl o penězích. „Jde o reputaci pana Deppa a jeho osvobození z vězení, v němž žil posledních šest let. Prosíme vás, abyste mu vrátili jeho jméno, pověst a kariéru,“ řekl v úterý.

Proces se vysílal živě přes internet, čímž se stal jedním z nejsledovanějších za poslední roky. Veřejnost se i v důsledku toho rozdělila do dvou táborů.

Mohlo by tě zajímat:
Nejlepší romantické filmy na Netflixu
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších hororů 21. století, které tě možná vyděsí a zaujmou více než hollywoodské strašidelné filmy
Domů
Sdílet
Diskuse