Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2022 17:35
Čas čtení 1:27
Martin Adam Pavlík

Ivan Buchinger po tvrdé prohře: Pro vás je bojovník dobrý, dokud vyhrává. Jakmile udělá chybu, už osočujete

Ivan Buchinger po tvrdé prohře: Pro vás je bojovník dobrý, dokud vyhrává. Jakmile udělá chybu, už osočujete
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Šampion pérové divize Oktagonu poslal tvrdý vzkaz nepřejícím.

Slovenský MMA zápasník Ivan Buchinger utrpěl v sobotu na turnaji Oktagon 33, který se konal v německém Frankfurtu, tvrdou prohru s 24letým Belgičanem Losenem Keitou. Ten je zatím neporažený a v Oktagonu předtím dokázal porazit i Karola Ryšavého či Ronyho Paradeisera. Právě s ním získal Keita dočasný pás lehké váhy, nyní získal ten pravý, který dosud držel Buchinger.

Doporučeno
Šokující KO ve válce o titul a drtivá výhra Karlose Vémoly. Toto byl historický turnaj OKTAGON 33 Šokující KO ve válce o titul a drtivá výhra Karlose Vémoly. Toto byl historický turnaj OKTAGON 33 5. června 2022 0:42

„Buki“ má nyní už jen pás v pérové divizi Oktagonu, ale Keita v pozápasové řeči promotérovi Ondřeji Novotnému prozradil, že chce Buchingerovi vzít i tento opasek a plánuje se stát dvojnásobným šampionem. Keita vyhrál nad Buchingerem v prvním kole na knokaut a postaral se tak o další senzaci. Vynesla mu bonus za výkon večera ve výši 2 000 eur.

Anketa:
Komu jsi fandil/a na turnaji Oktagon 33?
Buchingerovi
Keitovi 
Buchingerovi
78 %
Keitovi 
22 %

Slovák na Instagramu následně přiznal, že soupeř byl dobře připraven a využil jeho slabiny, následně poděkoval svým fanouškům za podporu a fandění. Vyjádřil se však ostře i k nepřejícím.

„Jsem smutný nejen z prohry, ale hlavně z vás, kteří mi píšete své moudrosti pod mé statusy. Každý má šanci vyzkoušet, čím vším my bojovníci procházíme, jakou sílu dáváme do každé přípravy, každodenních dvoufázových tréninků, hubnutí 10–15 kil, nemluvě o tom, jaké je bojovat po půlnoci, být tělem i duší stoprocentní, když jiní už dávno spí,“ napsal na Instagramu.

Doporučeno
Zbil na ulici drogového dealera a šel do vězení. Peníze důležité nejsou, chci být v MMA nejlepší, říká Losene Keita (Rozhovor) Zbil na ulici drogového dealera a šel do vězení. Peníze důležité nejsou, chci být v MMA nejlepší, říká Losene Keita (Rozhovor) 30. května 2022 11:30
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Pro vás je bojovník dobrý jen do té doby, dokud vyhrává, jakmile udělá chybu, už osočujete. Máte však šanci to vyzkoušet i vy. Zařaďte se do našich řad, začněte sportovat, projděte cestou, kterou jsme prošli my, a ukažte, že jste lepší! To, že jsem teď prohrál, neznamená, že jsem skončil. Pokračuji dál a na následující zápas přijdu silnější,“ dodal Buchinger.

Doporučeno
Kdo přežije? Nová show Oktagonu startuje už dnes, hvězdy ze Survivoru se chystají na MMA zápas Kdo přežije? Nová show Oktagonu startuje už dnes, hvězdy ze Survivoru se chystají na MMA zápas 5. června 2022 13:19

Po zápase se vyjádřil i jeho soupeř. „Vím, čeho jsem schopen. Proto jsem chtěl zápas s Ivanem. Věděl jsem, že ho dokážu porazit, protože styly dělají zápasy. Věděl jsem, že můj styl je ve srovnání s jeho stylem velmi dobrý. Jsem šťastný, že jsem porazil legendu, jako je on. Nikdo to ještě takhle nedokázal. Dokonce ani Conor McGregor to takhle neudělal, takže jsem šťastný,“ prozradil Losene Keita. Narážel na to, že McGregor sice Buchingera porazil také (ještě v roce 2012), ale on „Bukiho“ ukončil o 40 sekund dříve než Ir.

Domů
Sdílet
Diskuse