Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2022 13:44
Čas čtení 0:38
Tereza Patočková

Podle události na Facebooku má do Prahy přijet Eminem, není to ale pravda. Nekupujte si lístky, zní z O2 areny

Podle události na Facebooku má do Prahy přijet Eminem, není to ale pravda. Nekupujte si lístky, zní z O2 areny
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
KULTURA EMINEM ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na Facebooku se objevila falešná událost odkazující na neexistující pražský koncert rappera Eminema. O2 arena své fanoušky varuje, aby v žádném případě nekupovali lístky.

Pozornost 70 tisíc fanoušků rappera Eminema zaujala facebooková událost, která odkazuje na jeho údajný pražský koncert, který se má dle události odehrát v příštím roce. Jako místo konání byla označena pražská O2 arena. Ta ale koncert interpreta neplánuje. 

„Událost jsme také zachytili, bohužel takovýchto je celá řada. Můžu potvrdit, že tato událost je falešná. V programu O2 areny koncert Eminema nefiguruje ani ho nemáme v plánu,“ napsala redakci mluvčí O2 areny Eva Hromádková. 

„Na FB se objevila událost, která avizuje koncert zpěváka EMINEMA v O2 areně v dubnu 2023. POZOR, TATO UDÁLOST JE FALEŠNÁ! Chceme Vás ujistit, že koncert tohoto zpěváka v programu akcí O2 areny nemáme ani ho v nejbližší době neplánujeme. Prosíme, neklikejte v žádném případě na případné linky na prodej lístků u této či podobných falešných událostí,“ uvedla později O2 arena v oficiálním prohlášení na svém Facebooku.

Poté, co O2 arena vydala své prohlášení, se místo konání na události změnilo a nyní ukazuje pouze na hlavní město Praha.  

Domů
Sdílet
Diskuse