Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2022 12:45
Čas čtení 1:08
Tereza Šnajdrová

Tereza Hlůšková otevřeně promluvila o uvěznění v Pákistánu. Aktivní je i na Instagramu

Tereza Hlůšková otevřeně promluvila o uvěznění v Pákistánu. Aktivní je i na Instagramu
Zdroj: ČTK/AP/K.M. Chaudary
NEWS TEREZA H. ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Tereza H. byla v roce 2018 zadržena v Pákistánu, když celníci v jejím kufru našli devět kilogramů heroinu. Nyní je zpět v Česku a se svým příběhem se svěřila magazínu Reportér. Kromě toho je také aktivní na Instagramu.

Tereza H. byla v roce 2018 zadržena v Pákistánu, když celníci v jejím kufru našli devět kilogramů heroinu. Nakonec byla zproštěna viny. V dubnu tohoto roku se pak na internetu objevila zpráva, že mladá Češka opouští pákistánskou věznici a vrací se zpět do Česka. Tereza je už ve své rodné zemi, magazínu Reportér poskytla rozhovor a aktivní je i na Instagramu.

Doporučeno
Tereza H. opustila Pákistán a je na cestě ze země. S devíti kilogramy heroinu ji celníci zadrželi v roce 2018 Tereza H. opustila Pákistán a je na cestě ze země. S devíti kilogramy heroinu ji celníci zadrželi v roce 2018 25. dubna 2022 8:09

„Byla jsem hloupá a naivní. Omlouvám se za to, co jsem udělala a co všechno jsem tím způsobila. Ráda bych také apelovala na všechny ostatní, aby se do podobné situace nikdy nedostali. Aby nikdy neřešili svůj život vidinou krátkozrakého výdělku a aby měli rozum a odmítli zdánlivě lukrativní nabídky na focení v cizině a život modelky – tedy pokud se skutečně nejedná o vážně míněnou práci v prostředí profesionálů, kteří jsou zárukou, že dívka nebude zneužita k pašování drog,“ řekla Tereza H. pro Reportér.

„Za svou naivitu jsem si odseděla téměř čtyři roky ve vězení v Pákistánu. Byla jsem za to dost potrestaná. Ale chci žít dál a mít normální život,“ dodala. 

Mladá Češka si v pondělí založila také nový Instagram, na kterém je velmi aktivní a pravidelně komunikuje se svými podporovateli, ale také s odpůrci. 

„No jo, blonďatá mladá bílá holka zadržená v Pákistánu na letišti, to byla opravdu senzace pro některá nejmenovaná média, která ze mě udělala bestii a zlého člověka. Takže se vlastně některým vašim názorům nedivím, TV a internet jsou metla lidstva... Většina lidí dělá chyby, ale musíme se z nich poučit. A žít dál! A o to se teď právě snažím,“ napsala v úvodním příspěvku. 

Svým sledujícím se pak svěřila i s tím, že má novou práci a snaží se jít dál. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tereza Hlůšková (@terezahluskova_)

Domů
Sdílet
Diskuse