Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
3. července 2022 13:30
Čas čtení 4:07
Richard Balog

Toto jsou nejlepší teniskové novinky od známých značek. Připrav se na svěží Nike Dunk Low i futuristické linie od Adidas

Toto jsou nejlepší teniskové novinky od známých značek. Připrav se na svěží Nike Dunk Low i futuristické linie od Adidas
Zdroj: Sneaker Freaker
MÓDA
Uložit Uložené

Doplň svoji sbírku tenisek o páry, které posunou tvé outfity na zcela novou úroveň.

Největší výrobci tenisek představují nové modely, respektive provedení jako na běžícím pásu a zachytit všechny je prakticky nemožné. Díky spolupráci s online obchodem Footshop držíme krok s dobou a vybrali jsme nejlepší novinky, které jsou jako stvořené pro následující týdny a měsíce díky svěžím barevným kombinacím i lehkým materiálovým úpravám.

Bez dalších slov se přesuneme k samotnému výběru stylových párů tenisek, díky kterým povýšíš své každodenní outfity na zcela nový level. Stačí si vybrat svého favorita.

Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
V den publikování článku byla na vybrané produkty v online obchodě Footshop akce do výše 25 %. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW 26. června 2022 9:00

Reebok Zig Kinetica 2.5 2 899 Kč

Technologie, pokrok a výjimečnost – těmito třemi slovy nejlépe charakterizujeme tenisky Reebok Zig Kinetica 2.5, ve kterých trávil spoustu času i Conor McGregor předtím, než přestoupil ke konkurenční značce Adidas.

Silueta je určena ke každodennímu nošení v ulicích, ale jejich koupí neuděláš krok vedle ani v případě, že hledáš obuv na běhání, respektive do posilovny. V tomto případě nás kromě samotných linií baví i barevné schéma bílé, černé a zelené, které nás vrátilo zpět do období 90. let minulého století.

Reebok Zig Kinetica 2.5
Zdroj: Footshop

New Balance 550  2 999 Kč

Vedení společnosti New Balance našlo v modelové řadě 550 poklad. Silueta v retro basketbalovém stylu překonala všechna provedení modelu Dunk Low a v současnosti jde o nejžhavější tenisky na trhu.

V nabídce online obchodu Footshop je k dispozici černá varianta z kůže, kterou využiješ na spoustu způsobů nejen v létě. V případě, že tě New Balance 550 oslovily, pak nad jejich koupí dlouho nepřemýšlej, možná budou vyprodané a proč zbytečně platit o stovky korun víc? Jack Harlow doporučuje všemi deseti.

New Balance 550
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Bold W  2 999 Kč

Návrháři společnosti Adidas Originals neustále vymýšlejí nová provedení a úpravy původních modelů se třemi proužky. Jinak tomu není ani v případě ikonické siluety Forum, kterou vyzbrojili o tlustou podrážku.

Výsledkem je stylová silueta ve svěžím barevném provedení, které je jako stvořené pro letní období. Kombinace bílé s fialovou je skvělá a skvěle doplňuje masivní tvary tenisek s koženým svrškem. Pokud hledáš obuv s příjemným poměrem ceny a výkonu, jedná se o ideální volbu pro tebe.

Adidas Originals Forum Bold
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova 3 399 Kč

Tým návrhářů zahalil do příbuzných barevných odstínů i čerstvou novinku v portfoliu značky Adidas Originals. Model s názvem Oznova se nese na vlnách svého předchůdce Ozweego, ale dostal o něco více agresivnější linie, výraznější plastové prvky a také tlustou podrážku.

Výsledek je skvělý a tenisky jsou dostupné v mužských i ženských velikostech za férovou cenu. Doplň svou sbírku o tento originální kousek dříve, než jej uvidíš na každém kroku.

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low LX W  3 499 Kč

Šťavnaté novinky na letní měsíce představilo i vedení společnosti Nike, a to i v podobě siluety Dunk Low LX zahalené do světlých tónů s kontrastními žlutými a hnědými panely. K dispozici je jen v ženských velikostech za 3 499 Kč, což je více než férová částka vzhledem k použitým materiálům.

Barevné schéma s přívlastkem Banana je doplněno i o malou grafiku ovoce na boční straně tenisek, což působí velmi příjemně. Z našeho pohledu jde o jedny z nejatraktivnějších provedení modelu Dunk Low v posledních měsících.

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low W „Lavender“  3 499 Kč

Na kombinaci bílé s fialovou vsadili i ve společnosti Nike a šlo o správný krok. Návrháři dopřáli ikonické siluetě Air Force 1 Low svěží barevné schéma, přičemž fialovou využili jen k lemování prošívaných částí tenisek.

Bílý látkový podklad sice bude citlivější vůči nepříznivému počasí i následné údržbě, ale výsledný vzhled tohoto modelu jistě stojí za to. Pokud bychom si mohli vybrat jen jeden pár tenisek z dnešního výběru, šlo by právě o tyto univerzální krásky. Škoda, že jsou k dispozici jen v ženských velikostech.

Nike Air Force 1 Low
Zdroj: Footshop

Nike Cortez x Union Los Angeles  3 759 Kč

Spolupráce mezi značkou Nike a obchodem Union v Los Angeles jsou zárukou kvality a důkazem je i speciálně upravená verze modelu Cortez, který můžeš znát například z filmu Forrest Gump.

Obě strany tentokrát vsadily kartu na barevné schéma v pastelových tónech s logem amerického sportovního giganta v kontrastní červené barvě. Za částku 3 990 Kč získáš limitovaný pár tenisek, který neuvidíš na každém druhém kamarádovi a perfektně vyšperkuje tvé letní i podzimní outfity.

Nike Cortez
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 „Light Madder Root“  3 999 Kč

Silueta Air Max 1 je naší srdeční záležitostí a jsme rádi, že se konečně objevuje na pultech obchodů častěji a ve větších množstvích. V nabídce online obchodu Footshop jsme objevili pár s přívlastkem Light Madder Root, který je zahalen do živých barev a okouzlí i náročné sběratele tenisek.

Kombinace oranžové, modré a zelené je na první pohled bizarní, ale vypadá víc než dobře. Stejně pozitivně hodnotíme i netradiční materiálovou úpravu z kůže, ze semiše a ze syntetických tkanin. K dispozici je v mužských velikostech.

Nike Air Max 1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 W „Safari Cobblestone“  4 499 Kč

Model Air Max 1 má ve výběru dvojnásobné zastoupení, a to i díky těmto kráskám s přívlastkem Safari Cobblestone, které jsou určeny pro ženy. Návrháři doplnili nadčasové linie tenisek o vzor, ​​který napodobuje kámen a světle modrou vlnovku z obou stran.

Cenovka je v tomto případě vyšší než u mužské varianty, ale odměnou za to je spousta detailů a prémiové materiály. Pokud hledáš výjimečný kousek, pak musí být tvá volba jasná.

Nike Air Max 1
Zdroj: Footshop

New Balance 990  5 499 Kč

Naší poslední dnešní volbou jsou New Balance 990, které patří mezi nejprodávanější tenisky v posledních letech, a to nejen ve Skandinávii. Mezi více barevnými provedeními v nabídce online obchodu Footshop jsme vybrali tmavě modrou variantu s prodyšným látkovým svrškem, kterou snadno zkombinuješ s čímkoliv ze svého šatníku.

Díky pohodlné podrážce s technologií ENCAP® jsou skvělým společníkem na dlouhé procházky v městském prostředí. Cena na úrovni 5 499 Kč je přímo úměrná jejich kvalitě.

New Balance 990
Zdroj: Footshop

BONUS

Converse Sponge CX Crater  3 099 Kč

Neodolali jsme a ve výběru figurují i ​​tyto hybridní tenisky s logem Converse, které jsou jako z jiné galaxie. Pokud tě omrzely letní modely jako Yeezy Foam Runner nebo různé varianty od Crocs™, možná přijdeš na chuť obuvi s názvem Sponge CX Crater s pryžovou podrážkou, která plynule přechází do konstrukce pro ponožkovou vložku. Cena na úrovni 3 099 Kč je v současnosti příjemný standard.

Converse Sponge CX Crater
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Bílé tenisky jsou povinnou výbavou během letních měsíců. Objev nejkrásnější páry od značek Adidas, Nike nebo Puma Bílé tenisky jsou povinnou výbavou během letních měsíců. Objev nejkrásnější páry od značek Adidas, Nike nebo Puma 18. června 2022 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse