Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2022 14:30
Čas čtení 5:15
Dominik Vetrák

Tyto filmy chce vidět každý. Podíváme se na ně ještě letos a jen v kinech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Těchto 10 filmů určitě plánujeme vidět v kinech. Nikde jinde totiž dostupné nebudou.

Po přehledu 10 nejočekávanějších filmů do konce roku, které uvidíme na Netflixu či Apple TV, ti představíme i desítku nejočekávanějších filmů, jež ještě letos uvidíš jen v kinech. Vybere si určitě každý, fanoušci akčních, romantických, psychologických i komiksových a dramatických filmů.

Doporučeno
Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 13. července 2022 16:30

1. Nope – 18. 8.

Režisér Jordan Peele natočil po dvou skvělých filmech (Get Out a Us) hororové sci-fi, ve kterém mimozemšťané začnou unášet lidi z ranče. Pokud bude snímek podobný jako předchozí dva režisérovy počiny, očekávat můžeme i jakýsi sociální komentář o rasismu. 

Trailery na nás působí pozitivním dojmem, film je nabitý kvalitními herci (Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Barbie Ferreira, Steven Yeun) a upřímně se podíváme na cokoli, co natočí Jordan Peele. Nechápeme ale, proč musíme po americké premiéře čekat na tu českou ještě další tři týdny.

2. Bullet Train – 4. 8. 

Brada Pitta si už v mnoha filmech neužijeme. Skvělý hollywoodský herec totiž řekl, že se cítí být na konci své kariéry. Bullet Train je akční blockbuster, ve kterém Pitt ztvárňuje vysloužilého vraha. Neochotně přijme další kontrakt, ale nemusí nikoho zabíjet. Má jen převzít jistý kufřík z vlaku.

Problém je, že po kufříku jde několik špičkových zabijáků a kufřík může získat jen jeden z nich. Pitta doplní herci jako Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman nebo Hirojuki Sanada. Snímek režíroval David Leitch (John Wick, Deadpool 2, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw). Pokud máš chuť na zábavnou akční jednohubku s charismatickými herci, určitě vyraz do kina.

3. Don’t Worry Darling – 22. 9. 

Po nezávislém debutu s názvem Booksmart uvidíme 22. září další lákavý film režisérky Olivie Wilde. Wilde v tomto případě zahraje na trochu vážnější notu. Půjde o psychologický thriller s nádechem tajemna zasazený do 50. let minulého století.


Diváka potěší, že tentokrát bude mít její film opravdu hvězdné obsazení. Těšit se můžeš na oscarovou Florence Pugh, zpěváka Harryho Stylese, který bude hrát jejího manžela, a také Chrise Pinea či samotnou Olivii Wilde, která si kromě režie střihla i vedlejší roli. 

Režisérka Wilde v rozhovoru pro Vogue prozradila, že se soustřeďuje na ženskou rozkoš, tedy na něco, na co tvůrci hollywoodských filmů zapomínají. Podle Wilde budou diváci ze scény, kterou vymyslela pro své hlavní postavy, tak trochu šílet.

4. Amsterdam – 3. 11. 

Amsterdam je kriminální drama z 30. let minulého století, které mísí prvky skutečné historie a fikce. Natočil jej David O. Russell (naposledy režíroval Joy s Jennifer Lawrence z roku 2015), který zároveň produkoval a psal k němu i scénář. 

Děj sleduje dva vojáky (Christiana Balea a Johna Davida Washingtona) a zdravotní sestru (Margot Robbie), které neprávem obviní z vraždy. Během filmu se spolčí s bizarními postavami, se kterými budou pracovat na očištění svých jmen. 

Kromě Balea, Washingtona a Robbie si zde zahrají herci jako Rami Malek, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Robert De Niro, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers nebo zpěvačka Taylor Swift.

5. Black Panther: Wakanda Forever – 10. 11. 

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 118031 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse