Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
18. července 2022 7:36
Čas čtení 0:34

Policie pátrá po šestnáctileté dívce, nevrátila se se svou dcerou z vycházky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po šestnáctileté dívce, nevrátila se se svou dcerou z vycházky
Zdroj: Policie ČR

Policie po dvojici pátrá od 14. července.

Šestnáctiletá Růžena Gáborová se nevrátila se svou čtyřměsíční dcerou Melissou z vycházky, která proběhla ve čtvrtek 14. července v odpoledních hodinách, do střediska výchovné péče v Černovicích v okrese Pelhřimov v kraji Vysočina, kde má být umístěna i s dítětem.

Policie uvádí, že dívka měla osobní vazby na Českobudějovicku. Policisté na základě šetření taktéž zjistili, že by se mohla pohybovat v Karlových Varech. Nelze ale podle nich vyloučit, že se nachází kdekoliv na území České republiky.

Pohřešovaná měří zhruba 150 centimetrů, je hubené postavy a má ryšavé vlasy a černé oči. Nad levým palcem ruky má vytetovaný nápis „ZDENĚK“ a na levé straně krku pihu. Podle policie měla dívka při odchodu oblečenou bílou propínací sukni na kolena, černé tílko a černé pantofle. Údajně má kočárek značky White Lux s růžovou korbou a bílou boudou. 

Pokud o Růženě nebo Melisse cokoliv víš, kontaktuj policii na čísle 158.

Zpět
Sdílet
Diskuse