Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
22. července 2022 17:51
Čas čtení 0:40

Zemřela Shonka Dukureh, zpěvačka a herečka z filmu Elvis

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zemřela Shonka Dukureh, zpěvačka a herečka z filmu Elvis
Zdroj: Warner Bros/volně k použití

Herečka zemřela v pouhých 44 letech. Příčina smrti zatím není známá.

Ve čtvrtek 21. července zemřela ve věku 44 let gospelová zpěvačka a herečka Shonka Dukureh. Ta se v posledních měsících dostala do záře reflektorů, a to díky roli zpěvačky Big Mama Thornton v životopisném filmu Elvis. Dukureh našly mrtvou v bytě její děti, příčina smrti zatím není známá, informují The Washington Post a People.

25. května 2022 8:57 Čas čtení 0:39 Film Elvis ukazuje život krále rokenrolu a konflikty s manažerem, kterého hraje Tom Hanks. Sleduj nový trailer Film Elvis ukazuje život krále rokenrolu a konflikty s manažerem, kterého hraje Tom Hanks. Sleduj nový trailer

Ve čtvrtek 21. července zemřela ve věku 44 let výtečná gospelová zpěvačka a herečka z filmu Elvis. V něm si zahrála zpěvačku Big Mama Thornton, díky čemuž se dostala do povědomí více lidí a fanoušků jí jen přibývalo. Nyní však její život vyhasl.

Dukureh našly mrtvou v bytě její děti, které ihned běžely pro pomoc za sousedem. Ten okamžitě zavolal 911, ale herečce již nebylo pomoci. Příčina smrti zatím není známá, ale podle policie nepřichází v úvahu cizí zavinění. 
 

„Rodině Shonky Dukureh projevuji co nejupřímnější soustrast. Její silný hlas a umění budou žít dál prostřednictvím hudby. V tento smutný den ctíme její památku,“ oznámil smutnou novinku John Cooper, starosta Nashvillu, ve kterém Dukureh žila.

Domů
Sdílet
Diskuse