Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
22. července 2022 20:19
Čas čtení 0:53

Možná jsem problém já, zpívá Billie Eilish. Poslechni si dvě nové balady

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Možná jsem problém já, zpívá Billie Eilish. Poslechni si dvě nové balady
Zdroj: Getty Images/Ronald Martinez

Mladá zpěvačka ve dvou nových skladbách odhaluje své démony do zvuků akustické kytary.

Dvacetiletá americká zpěvačka a skladatelka Billie Eilish zveřejnila dvě nové skladby TV a The 30th. Jde o balady, v jejichž pozadí zní akustická kytara a autorka v nich vyjadřuje negativní emoce a obavy z roku 2022.

V textu naráží na znechucení z televizního vysílání a nekvalitní produkce, kterou v ní vysílají. „Zapla jsem si Survivor, jen abych viděla, jak jiní trpí,“ zní text písničky.

Navazuje i na svou písničku z roku 2021 s názvem Male Fantasy, kde zpívala: „Sama doma, snažím se nejíst.“ V této písni mimo jiné popisuje, jak jí jeden z předešlých vztahů vyvolal nezdravý vztah k jídlu. V novém hitu zaznívá pravý opak a zdá se, že zpěvačka namísto přejídání hladoví. „Pokusím se nehladovět jen proto, že jsi na mě naštvaný,“ zní text ve skladbě TV.

Ve své druhé nové písni The 30th zpívá o autonehodě na cestě v rodném městě. „Pamatuji si, jak jsi mi na nemocničním lůžku řekl, že máš strach. Mám ho taky,“ zpívá Billie.

Billie Eilish a její bratr Finneas prezentují nové skladby i na aktuálním turné.

Billie Eilish se přidává ke zpěvačkám jako Olivia Rodrigo a Phoebe Bridgers, které v rámci svých živých vystoupení vyjadřují kritiku zrušení ústavního práva na interrupci v USA. 

Turné Billie Eilish pokračuje a nejblíže směřuje do Asie. Vystoupení bude mít na Filipínách, v Jižní Koreji, Malajsii, Singapuru, Thajsku a Japonsku.

12. května 2022 7:00 Čas čtení 6:00 Případ Roe vs. Wade: Jaký byl osud Jane Roe a co stálo za legalizací potratů v jednom z nejvýznamnějších soudních verdiktů USA? Případ Roe vs. Wade: Jaký byl osud Jane Roe a co stálo za legalizací potratů v jednom z nejvýznamnějších soudních verdiktů USA?
Domů
Sdílet
Diskuse