Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2022 8:15
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Emotivní trailer na Black Panthera: Wakanda Forever odhaluje Namora a nástupce Chadwicka Bosemana

Emotivní trailer na Black Panthera: Wakanda Forever odhaluje Namora a nástupce Chadwicka Bosemana
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložit Uložené

T'Challa bude mít ve filmu dítě a Wakanda bude ve válce s Namorem a jeho podmořským světem.

Studio Marvel odhalilo první záběry z očekávaného komiksového filmu Black Panther: Wakanda Forever. Teaser trailer je velmi emocionální, jelikož v něm cítíš absenci herce Chadwicka Bosemana a jeho postavy Black Panthera.

Chadwick totiž nečekaně zemřel ještě před natáčením snímku. Tvůrci museli kompletně změnit příběh, ale zdá se, že se jim to podařilo.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her do konce roku 2022 10 nejočekávanějších her do konce roku 2022 23. července 2022 9:30

Trailer je nejen emocionální, ale i plný skvělých záběrů na vodní svět nového hrdiny Namora. Právě on bude hlavním „záporákem“ snímku. Namor (jehož hraje Tenoch Huerta) vyhlásí Wakandě válku poté, co Wakanda ochraňuje Riri Williams alias Ironheart. Právě její přístroje způsobují v oceánech problémy, což se nelíbí Namorovi – králi vod (v podstatě je to marvelovská verze Aquamana). 

Black Panther 2 dorazí do kin v listopadu letošního roku. Snímek režíroval Ryan Coogler a vrátí se téměř všichni herci z jedničky kromě Daniela Kaluuyi (musel si vybrat mezi natáčením Black Panthera 2 nebo thrilleru Nope) a Chadwicka Bosemana. Počítáme však s tím, že uslyšíme minimálně jeho hlas.

Domů
Sdílet
Diskuse