Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
27. července 2022 16:28
Čas čtení 1:10

Linda Bartošová končí v České televizi. Bylo to dosud nejtěžší rozhodnutí, uvedla

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Moderátorka hlavních zpravodajských pořadů po delší pauze odchází z České televize.

Moderátorka České televize Linda Bartošová minulý rok požádala vedení o půlroční neplacené volno. Dnes devětadvacetiletá uvaděčka hlavních zpravodajských pořadů oznámila, že se rozhodla pracovní kariéru v České televizi ukončit definitivně a vykročit do neznáma. 

„Odejít z České televize je jistě nejtěžší rozhodnutí, které jsem dosud udělala. S ČT mě pojí osm let života, díky nimž jsem (nejen) profesně tím, kým jsem. Opustit instituci, která dělá tolik dobrého pro tuto zemi, opravdu není lehké,“uvedla v prohlášení.

Linda Bartošová.
Linda Bartošová. Zdroj: Česká televize

„Nic jiného navíc pracovně neznám. I proto jsem ale došla k tomu, že je čas vykročit do neznáma. Zjistit, co je za horizontem Kavčích hor a jestli jsem tam schopna obstát. České televizi jsem hluboce vděčná za všechny zkušenosti, příležitosti a šance. Naučila mě kromě poctivého řemesla taky to možná nejdůležitější – být odvážná a stát si za svým. Věřím, že i nadále bude etalonem důvěry a jistoty. Divákům moc děkuju za společně strávené chvíle a mnohokrát i za velmi důležitou podporu,“ dodala.

23. dubna 2024 9:12 Čas čtení 5:39 Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu

Na sociálních sítích také poděkovala divákům za podporu a popřála hezké léto. „Všem moc děkuji a moc doufám, že se budeme potkávat dál. Z médií a veřejného prostoru určitě nemizím a už teď se těším na všechna témata, která budu moci zpracovávat, a lidi, se kterými o nich budu mluvit,“napsala na Twitteru.

V roce 2014 se Bartošová stala členkou zahraniční redakce České televize a od září 2020 začala moderovat Události, komentáře a poté Události. V březnu také vydala knihu s názvem Novinářky, ve které vyzpovídala své kolegyně napříč českým mediálním prostorem. 

Zpět
Sdílet
Diskuse