Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Birell.
8. srpna 2022 17:00
Čas čtení 2:41
Sponzorovaný obsah

OnlyFans Tomáše Zástěry byl prank ve spolupráci s Birellem. Představili tak nové šťavnaté příchutě a přispěli na dobrou věc

OnlyFans Tomáše Zástěry byl prank ve spolupráci s Birellem. Představili tak nové šťavnaté příchutě a přispěli na dobrou věc
Zdroj: TV Nova/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložit Uložené

Peníze, které se prostřednictvím Tomášova účtu na platformě vybraly, podpoří projekt Loono, jenž vzdělává o důležitosti prevence vzniku onkologických onemocnění.

Začátkem srpna potěšila fanoušky Tomáše Zástěry zpráva, že si známý moderátor založil účet na platformě OnlyFans. Tomáš, kterého mnozí znají z česko-slovenské verze reality show Survivor, vysvětlil svoje rozhodnutí krátkým videem na Instagramu. Objasnil, že jeho followeři od něho často žádali víc intimního obsahu a odvážnějších postů, tak se rozhodl, že jim vyhoví a začne vytvářet obsah na OnlyFans. Video zakončil provokativní frází: „Tak se tam podívejte, bude to šťavnaté.“ 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Všechno je jinak

Někteří fanoušci už stihli Tomášovo rozhodnutí zhodnotit, nebo dokonce odsoudit. Možná se v tobě naopak probudila zvědavost a přání obsah vidět a podpořit. Všechno je ale úplně jinak, než se zdá. Na Tomášově OnlyFans účtu se jeho nahé fotografie nikdy neobjevily. Byl to promyšlený prank, který moderátor vymyslel ve spolupráci s Birellem. Jeho cílem bylo představit nové příchutě, ale také přispět na dobrou věc.

„Ano, byla to kampaň. Ale jiná. Na celém projektu se mi líbila myšlenka, která si hrála s provokací, lechtivostí a šťavnatostí, ale taky s bořením mýtů a pokrytectvím. Síť OnlyFans je totiž běžná platforma pro placený obsah, kterou na světě využívají hudebníci, malíři i celebrity pro svůj placený obsah. Je hojně využívána i pornoherci a tím se vryla do podvědomí veřejnosti. Bavilo mě sledovat reakce některých followerů. Pár z nich mi nadávalo a uráželo mě ještě předtím, než se podívali, o jaký obsah vlastně jde. To ukazuje na to, že bychom neměli předčasně a povrchně hodnotit něco a někoho dřív, než známe všechny informace,“ uvedl k provokativní kampani Tomáš.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Doplnil, že se díky této zkušenosti utvrdil v názoru, že bychom se navzájem neměli soudit, naopak bychom k sobě měli být tolerantnější a chápavější. „Často totiž negativně hodnotíme své okolí, odsuzujeme lidi a jejich, pro nás nepochopitelné, činy. A přitom nevíme, jak náročnou situaci prožívají, co se jim děje a proč se rozhodli tak či onak,“ objasnil moderátor. Dodal, že je rád, že Birell pomocí zajímavé kampaně odvážně otevřel důležitá témata.

Šťavnaté novinky

Značka Birell se rozhodla, že kreativně představí nové příchutě, což se jim skutečně podařilo. Nešlo však jen o to. Peníze, které se prostřednictvím Tomášova účtu na platformě vybraly, poputují jako příspěvek na projekt Loono a podpoří tak snahu o zlepšení prevence rakoviny prsu a varlat. Za tímto projektem stojí tým mladých lékařů, studentů medicíny a dalších profesionálů, kteří se prostřednictvím workshopů, školení a webinářů ve školách či firmách snaží vzdělávat veřejnost a budovat povědomí o důležitosti prevence. Birell k nasbírané sumě přidal dalších 300 tisíc Kč navíc.

Avšak když Tomáš ve videu říkal, že obsah na jeho účtu bude šťavnatý, nelhal. Ti, kteří se rozhodli, že jeho působení na OnlyFans podpoří, se o tom přesvědčili na vlastní oči. Po zaplacení se jim totiž zobrazily fotky novinek od Birellu, které jsou prý tak šťavnaté, že si zaslouží být na OnlyFans. Najdeš mezi nimi úplně nové příchutě jako bezový květ, malinu, citron a mátu nebo višeň a ostružinu. Tyto příchutě představil Birell jako letní limitovanou edici, která bude dostupná 12 měsíců. Bezový květ a malina jsou navíc bez konzervantů a umělých barviv s nižším množstvím cukru.

Podívej se na všechny šťavnaté příchutě

Tomášovi příznivci, kteří prostřednictvím OnlyFans přispěli na dobrou věc, dostali také výjimečnou odměnu. Kromě dobrého pocitu jim Birell daroval merch, který vytvořil speciálně pro tuto kampaň. Přístup Birellu ocenila také zakladatelka neziskové organizace Loono, Kateřina Šédová. „Je dobře, že existují firmy, které se nebojí otvírat témata, která byla dlouhou dobu tabu. A navíc hledají neotřelé cesty, jak dostat často životně důležité informace k cílové skupině, která třeba na prevenci vážných nemocí ještě nepomýšlí.“ 

Birell
Zdroj: Birell

Určitě si o tomto projektu a práci odborníků, kteří ho budují, přečti více. O klíčové úloze prevence v odhalování onkologických onemocnění bychom měli mluvit otevřeně a často. Může totiž zachránit zdraví a život nejednoho z nás. Někdy stačí i rychlé samovyšetření. Navíc odborníci z Loono tvrdí, že prevence může být i zábavná. Zjisti, jak se správně starat o svoje tělo a zdraví. Informace najdeš na jejich webu a instagramovém účtu. Ke čtení a vzdělávání se si můžeš dopřát například šťavnatý Birell pomelo & grep nebo osvěžující novinku višeň a ostružina.

prevence s loono
Domů
Sdílet
Diskuse