Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Ilona Hobzová
3. srpna 2022 18:55
Čas čtení 1:00

Batgirl nebude. Snímek za desítky milionů dolarů nepůjde do kin ani na streamovací platformy

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Batgirl nebude. Snímek za desítky milionů dolarů nepůjde do kin ani na streamovací platformy
Zdroj: Warner Bros.

Je po všem, Batgirl neuvidíme. Uvádí to americká média.

Společnost Warner Bros. rozhodla, že téměř hotový komiksový snímek Batgirl neuvede. Oficiální důvody nejsou známé. Podle zdroje serveru New York Post, který zprávu přinesl jako první, byly testovací projekce tak špatné, že studio celý projekt raději poslalo k ledu.

Pro HBO Max drahé, pro kino příliš malé 

Kromě toho se jako problematický ukázal také rozpočet filmu. Ten měl původně činit sedmdesát milionů dolarů. Kvůli zpožděnému natáčení, za které mohla také koronavirová epidemie, se celková částka nakonec vyšplhala až k devadesáti milionům. Taková suma je podle médií příliš vysoká na to, aby studio film nasadilo jen na HBO Max. Zároveň by ale nestačila na to, aby mohl být film uveden v kinech. Warner Bros. by do něj v takovém případě zřejmě muselo vložit další peníze a vzhledem k tomu, že testovací projekce byly špatné, se rozhodlo projekt zaříznout úplně. 

Rozhodnutí nevydat Batgirl vůbec je pro mnohé šokující. To, že by filmové studio odložilo snímek těsně před jeho dokončením a nedalo mu žádnou šanci, není obvyklé. Ve filmu, který tak zřejmě nikdy neuvidíme, si hlavní postavu měla zahrát Leslie Grace. Doplnili ji Michael Keaton, J.K. Simmons nebo Brendan Fraser. Kromě Batgirl zrušilo Warner Bros. i uvedení animáku Scoob!: Holiday Haunt. 

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Zrušení Batgirl vyvolalo otázky také ohledně dalších komiksových filmů. Odkládá se například uvedení už natočeného filmu Flash kvůli neustálým potížím Ezry Millera, o kterých jsme tě informovali v tomto článku. Studio Warner Bros. s nimi nechce mít nic společného. Pokračování Flashe je ale hotové a je možné, že ho čeká podobný osud jako Batgirl. 

Domů
Sdílet
Diskuse