Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Sazka.
10. srpna 2022 14:00
Čas čtení 1:15
Sponzorovaný obsah

10 aplikací, které používáš a můžeš je zaplatit i bez kreditky

10 aplikací, které používáš a můžeš je zaplatit i bez kreditky
Zdroj: Sazka
TECH ONLINE PLATBY SAZKA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Za Spotify, nákupy v Google Play i předplatné účtu na Xboxu můžeš zaplatit i bez bankovního účtu.

Možností, jak platit za nákupy a oblíbenou zábavu, existuje hned několik. Většina lidí upřednostňuje online platbu kartou nebo bankovním převodem. Možná ale nemáš platební kartu k dispozici nebo nejsi vlastníkem bankovního účtu. To však neznamená, že nemůžeš online placení využívat.

Paysafecard PIN od Sazky umožňuje provádět bezpečné platby všem, bez ohledu na to, jestli vlastní bankovní účet. Stačí navštívit některý z terminálů Sazky, nahrát požadovanou hotovost a jednoduše zaplatit. Když na terminálu Sazky pořídíš PIN paysafecard v minimální hodnotě 500 korun do 14. srpna a zaregistruješ ho na webu, můžeš hrát o předplacené PINy v celkové hodnotě 100 000 korun.

Jak paysafecard funguje?

Platit můžeš třemi způsoby, a to zakoupeným PINem, pomocí mobilní aplikace nebo „my paysafecard“ účtem. První možností je předplacený PIN kód, který zakoupíš na terminálech společnosti Sazka. Zde si jednoduše vybereš, jakou částku chceš na svůj PIN nahrát, a pak s ní libovolně platíš.

Placení pomocí kuponů usnadní i mobilní aplikace, která je dostupná pro Android i iOS. Díky aplikaci budeš mít neustálý přehled o dění na svém účtu. Umožní ti také platit naskenováním QR kódu. Pokud budeš paysafecard využívat častěji, můžeš si založit online účet, na kterém si snadno nahraješ své PINy, a budeš tak mít lepší přehled o utracených financích.

online platby
Zdroj: Unsplash/KOBU Agency

Kde paysafecard využít?

Posloucháš hudbu přes Spotify či Deezer, stahuješ aplikace v Google Play nebo si kupuješ hry a herní doplňky na Playstation či Xbox? Paysafecard podporuje ty nejznámější počítačové, konzolové a mobilní hry i vybrané aplikace a služby. Top 10 aplikací, bez kterých se neobejdeš, je tady:
 

1. Spotify

2. Google Play

3. Deezer

4. Xbox

5. League of Legends

6. Microsoft

7. Playstation

8. Steam

9. Roblox

10. EPIC Games

Kromě výše uvedených aplikací využiješ paysafecard na více něž tisícovkách e-shopů. Pokud potřebuješ zjistit, kde všude je možné platit s paysafecard, navštiv hlavní webové stránky, na kterých je přehledně vypsán seznam všech e-shopů, nebo stačí sledovat logo Paysafecard.

vyzkoušet paysafecard
Domů
Sdílet
Diskuse