Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2022 11:30
Čas čtení 2:36
Richard Balog

Nik Tendo v červeném úpletu či Michaela Kocianová v průhledné sukni Off-White™. Sleduj nejlepší letní outfity domácích hvězd

Nik Tendo v červeném úpletu či Michaela Kocianová v průhledné sukni Off-White™. Sleduj nejlepší letní outfity domácích hvězd
Zdroj: Instagram/@goldcigo, @michaelakocianova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

České a slovenské rapové hvězdy, modelky či influencerky vsadily v průběhu léta na luxusní kousky, ale také na cenově dostupné oblečení a tenisky. Najdeš inspiraci v jejich letních outfitech?

Výběr nejzajímavějších outfitů v podání domácích známých tváří je zpět. Po více než měsíci jsme vybrali svěží letní i dovolenkové kombinace v podání Nik Tenda, Nobodylistena, Sergeie Barracudy, Michaely Kocianové, Moniky Bagárové či Emmy Smetany.

Jednotlivým outfitům dominují lehké vrstvy, které budou součástí našich kombinací ještě několik následujících týdnů, a my jsme naprosto spokojení. Kousky, jako jsou sukně, lněné košile a prodyšné úplety, vřele vítáme.

Jak uvidíš na samotných fotografiích, vsadit můžeš na designérské modely za tisíce, respektive desetitisíce korun, ale také na cenově dostupné produkty z běžných obchodů. Výsledek může být stejně zajímavý, pokud víš, jak je správně sladit.

Doporučeno
Vybrali jsme 8 nejžhavějších módních trendů roku 2022  Vybrali jsme 8 nejžhavějších módních trendů roku 2022 5. ledna 2022 15:30

Separ ve sportovní soupravě z dílny módního domu Gucci a se spoustou drahých šperků nejen na krku, ale i na rukou po boku své partnerky Cynthie. V tomto případě doporučujeme počkat s inspirací do chladnějších dnů. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Pokud sleduješ domácí rapovou scénu, víš, že kluci z vydavatelství Milion Plus milují módu, a důkazem je i Nik Tendo v nadrozměrném úpletovém svetru s křížem, pod kterým měl oblečené základní bílé tílko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MOST WANTED (@mostwantedrap)

56. ročník KVIFF přilákal do Karlových Varů množství domácích hvězd včetně Michala „Yaksha“ Novotného, ​​který zapózoval v outfitu z rukou Borise Hanečky před objektivem Benedikta Renče. Výrazným prvkem kombinace byly také tenisky Balenciaga.

Domů
Sdílet
Diskuse