Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Vuch.
7. září 2022 10:00
Čas čtení 1:29
Sponzorovaný obsah

Přes den batoh, večer crossbody kabelka. Multifunkční batůžky Vuch využiješ pro každou příležitost

Přes den batoh, večer crossbody kabelka. Multifunkční batůžky Vuch využiješ pro každou příležitost
Zdroj: Vuch
MÓDA FASHION TIPY MÓDA
Uložit Uložené

V nabídce Vuch najdeš extravagantní i praktické kousky.

Vuch startoval jako brand s puntíkatými peněženkami, portfolio značky se však neustále rozrůstá. Zákazníci očekávají různorodé a netradiční produkty, proto návrháři Vuch neustále vymýšlí nové věci a vytváří rozmanitou nabídku.

Letos se zaměřili hlavně na batohy. Proč zrovna na ně? Jsou praktické, nepřekáží, můžeš je s sebou nosit všude a máš volné ruce. Batohy zkrátka momentálně vládnou módnímu světu. Toho jsou si vědomi i ve Vuch, proto během srpna rozjeli úplně nové typy batohů, které stojí za pozornost.

Protože se vkus a potřeby liší zákazník od zákazníka, navrhuje Vuch batohy různých tvarů, velikostí, barevných kombinací a materiálů. Na výběr máš jak elegantní, tak sportovní verze. V nabídce najdeš jednoduché černé batohy i barevné varianty z kompresního materiálu.

Dostatek prostoru na prvním místě

Jestli potřebuješ hodně prostoru, omrkni batoh Mellora. Je to výborný společník k cestě na vrcholky hor, nebrání se ale ani jiné sportovní aktivitě, kterou s ním chceš zažít. Najdeš v něm přehrádku na mini notebook, takže se skvěle hodí i do školy. Je to jasná volba pro jakoukoliv situaci, událost i náladu.

Batoh Mellora
Zdroj: Vuch

Praktické i elegantní, pro dámy i pány

Ze spojení explozivní kreativity a chuti po něčem nevšedním vzešly nové crazy batůžky, do kterých sice nesložíš celý svůj pokoj, ale základní věci poberou. Jedním z nich je třeba extravagantní Bouquet. Pro holky s láskou k pohybu byly navrženy sportovní batohy z odolného materiálu, které jsou funkční, ale nepostrádají styl. Mrkni třeba na Rakki.  

Sportovní batoh Rakki
Zdroj: Vuch

Batůžky Lizzie a Drew se liší designem a velikostí, ale oba potěší něžným vzhledem a svou praktičností. Poslouží totiž jako batůžek a kabelka dohromady. Přes den se dají nosit jako batoh do školy, kam dáš všechny své potřeby. Večer stačí přenastavit popruhy a máš z nich crossbody kabelku.

Vuch má v nabídce také batohy uzpůsobené pánským potřebám. Letní novinka Nashville počítá s tím, že obvykle potřebují o něco více místa. 

Batoh Nashville
Zdroj: Vuch

Nedílnou součástí portfolia Vuch jsou i brašny na notebook a cestovní tašky. Cestovka Islana ti poslouží, když si zrovna vyrazíš na chatu s partou přátel. Taška Clementia tě bude doprovázet každý den do školy, pokud je tvým hlavním parťákem notebook.   

Taška Clementia
Zdroj: Vuch

Máš pocit, že představené produkty úplně nesplnily tvoje představy a požadavky? Pak mrkni na web. Pánové tam najdou výběr dárků pro své partnerky a dámy tam najdou všechno, co potřebují. 

Domů
Sdílet
Diskuse