Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
29. srpna 2022 14:33
Čas čtení 0:43

Policie podezřívá čtyřiapadesátiletého kouče ze sexuálního zneužívání. Pátrá po poškozených

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie podezřívá čtyřiapadesátiletého kouče ze sexuálního zneužívání. Pátrá po poškozených
Zdroj: Policie ČR

Prvního znásilnění se měl neakreditovaný kouč dopustit v devadesátých letech.

Pražští kriminalisté z Prahy 3 pátrají po lidech, na kterých se mohl čtyřiapadesátiletý neakreditovaný kouč dopouštět trestného činu proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti. Čtyřiapadesátiletý muž je obviněn ze znásilnění. K tomu mělo dojít v 90. letech, tento trestný čin je promlčený. „V rámci prověřování tohoto případu kriminalisté zjistili, že se tento muž může i nadále dopouštět podobného protiprávního jednání,“uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. O případu už dříve informoval Deník N.

Policie hledá další oběti

Obviněný muž zneužil svého postavení kouče a žádal po ženách obnažování či pohlavní styk. „Způsob provedení byl v dosud zaevidovaných případech obdobný,“ uvedla Siřišťová a doplnila, že obětí obviněného může být více.

Policie tak požádala další ženy, které se zatím policii nepřihlásily, aby tak učinily na lince 158. Ženy se mohou obrátit přímo na vyšetřovatelku na telefonním čísle 735 708 195 nebo na e-mailu [email protected].

Podle informací Deníku N jde o kouče Vratislava Hláska. Médiu poskytlo svědectví několik žen, na kterých se měl Hlásek sexuálního zneužívání dopustit. „Některé z žen posléze vyhledaly psychoterapeutickou pomoc, dnes hovoří o manipulaci a zneužívání,“uvedl Deník N v článku.

Domů
Sdílet
Diskuse