Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
31. srpna 2022 8:57
Čas čtení 0:41

Šestiletá dívka v USA unikla pokusu o únos, zachránil ji křik. Rodiče zveřejnili video

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Šestiletá dívka v USA unikla pokusu o únos, zachránil ji křik. Rodiče zveřejnili video
Zdroj: Getty Images/Ross Mantle

Celý incident zaznamenala minulý týden domovní kamera zabudovaná ve zvonku.

Šestiletá dívka jménem Ken'Adi Nash vyšla před svůj domov v Hamiltonu v americkém státě Ohio, aby vynesla odpadky do popelnice. V momentě, kdy se skláněla, aby posbírala krabice, k ní přistoupil neznámý muž a dotkl se jejích intimních partií. Zmatené Ken'Adi se podařilo ujít několik kroků k domovním dveřím, když ji cizinec zatáhl za ruku a snažil se ji odtáhnout opačným směrem.

Statečná dívka v ten moment začala křičet, čímž upozornila své rodiče. Muž pokus o únos rychle vzdal, holčičku pustil a utekl. Celý incident zaznamenala minulý týden domovní kamera Ring zabudovaná ve zvonku. Informuje o tom The Washington Post.

„Ten pán šel kolem, dotkl se mě a přitáhl si mě. Pak mě pustil, protože jsem začala křičet,“řekla Ken'Adi Nash pro televizní stanici ABC.

Když se o situaci dozvěděl otec dívky, neváhal, sedl do auta a vydal se muže pronásledovat. Policie, kterou upozornili rodiče, zadržela třiatřicetiletého Derica McPhersona a obvinila jej z pokusu o únos a hrubého sexuálního obtěžování. Muž byl již dříve obviněn ze dvou případů únosu a hrubého sexuálního násilí.

Domů
Sdílet
Diskuse