Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
7. září 2022 12:38
Čas čtení 1:10

Apple Keynote 2022: Firma představí nový iPhone 14, konferenci můžeš sledovat živě

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Apple Keynote 2022: Firma představí nový iPhone 14, konferenci můžeš sledovat živě
Zdroj: Unsplash/Laurenz Heymann

Firma by měla představit celkem šest nových produktů.

Ve středu v devatenáct hodin středoevropského času začne přímý přenos prezentace Apple Keynote. Firma na ní představí nejočekávanější novinky, například nový iPhone 14 nebo chytré hodinky Apple Watch Series 8. Konferenci můžeš sledovat živě, odkazy najdeš přímo v tomto článku.

Šest nových produktů

Asi nejočekávanější novinkou, kterou Apple na konferenci představí, je iPhone 14 (Max). Podle serveru Jablíčkář se stejně jako minulý rok dočkáme představení celkově čtyř modelů, ze kterých jsou dva klasické. „Rozdíl je však v tom, že se letos nedočkáme varianty mini, ale nahradí ji varianta Max (popřípadě Plus, ohledně názvu větší varianty se vedou spory). Může za to všeobecná neoblíbenost nejmenšího modelu mimo Evropu. Oproti loňskému modelu iPhone 14 (Max) nic moc zvláštního nenabídne,“píše server. 

22. srpna 2022 18:02 Čas čtení 1:09 Česko má nejdražší mobilní data v Evropské unii. Telekomunikační úřad chce zasáhnout Česko má nejdražší mobilní data v Evropské unii. Telekomunikační úřad chce zasáhnout

U nového iPhonu nebudou výrazné změny u fotoaparátu, bude ale rychlejší nabíjení. K dostání bude v šesti barvách. 

Apple představí také vrcholnou řadu iPhonů s označením Pro. „Jako jediné by měly modely Pro nabídnout zbrusu nový a nejvyspělejší čip A16 Bionic, u kterého očekáváme 15% nárůst výkonu a 30% nárůst grafického výkonu,“ píše Jablíčkář.

Anketa:
Na kterou novinku z dílny Apple se nejvíc těšíš?
iPhone 14 (Max)
iPhone 14 Pro (Max)
Apple Watch Series 8
Apple Watch SE 2
Apple Watch Pro
AirPods Pro 2
iPhone 14 (Max)
24 %
71 Hlasů
iPhone 14 Pro (Max)
33 %
95 Hlasů
Apple Watch Series 8
11 %
33 Hlasů
Apple Watch SE 2
9 %
25 Hlasů
Apple Watch Pro
9 %
27 Hlasů
AirPods Pro 2
14 %
41 Hlasů

Další novinkou bude nová generace Apple Watch, a to Series 8. U té ale výrazná změna nenastane. Přijde ale se speciálním úsporným režimem, díky kterému hodinky vydrží na jedno nabití hned několik dnů. Kromě nich firma seznámí veřejnost také s levnější variantou Apple Watch SE 2. Milovníci extrémních sportů se pak mohou těšit na vrcholný model Apple Watch Pro. 

Posledním produktem by měly být nové AirPods Pro 2. Ty nabídnou hned několik vylepšení, například lepší zvuk, delší výdrž baterie nebo možnost připojení více AirPodů na jeden iPhone.

Konferenci můžeš sledovat živě na YouTube, případně přímo na webových stránkách společnosti Apple. 

Domů
Sdílet
Diskuse