Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. září 2022 v 17:37
Čas čtení 0:52

Stanice BBC zastavila kvůli stavu Alžběty II. běžné vysílání. Běží přímý přenos z královnina sídla

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Stanice BBC zastavila kvůli stavu Alžběty II. běžné vysílání. Běží přímý přenos z královnina sídla
Zdroj: TASR/AP

Pokud by se královnin zdravotní stav zhoršil, bude palác informovat právě na BBC.

Televizní stanice BBC 1 zastavila klasické vysílání. Místo toho běží přímý přenos ze skotského Balmoralu. Tam nyní královna Alžběta II. pobývá pod lékařským dohledem. Kdyby se zdravotní stav panovnice zhoršil, bude o tom královská rodina informovat právě na BBC. 

Dění v Baltimoru 

„Po dalším vyšetření dnes (ve čtvrtek) ráno se lékaři královny obávají o její zdraví a doporučili jí, aby zůstala pod lékařským dohledem,“ uvádí se v prohlášení Buckinghamského paláce. Královna se ovšem podle krátkého oznámení cítí dobře a zůstává na zámku Balmoral. Prohlášení paláce o královnině zdravotním stavu je podle britských médií velmi neobvyklé.

Podle posledních zpráv do Balmoralu dorazil královnin syn Charles. Podle královského zpravodaje BBC tam míří také jeho synové, princové William a Harry, a další příbuzní. 

9. července 2024 v 13:00 Čas čtení 4:50 Charli XCX konečně přiměla celý svět, aby ji miloval. Naučí tě pařit, oslavovat ženskost a být tak trochu spratek Charli XCX konečně přiměla celý svět, aby ji miloval. Naučí tě pařit, oslavovat ženskost a být tak trochu spratek

Znepokojení nad královniným zdravotním stavem vyjádřil také bývalý předseda vlády Tony Blair. „Moje myšlenky a modlitby jsou v této znepokojivé době s Jejím Veličenstvem královnou a její rodinou,“napsal v oficiálním prohlášení. Podobně se vyjádřila také nová premiérka Liz Truss, kterou královna přitom ještě v úterý jmenovala do úřadu.

Domů
Sdílet
Diskuse