Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. září 2022 17:37
Čas čtení 0:52

Stanice BBC zastavila kvůli stavu Alžběty II. běžné vysílání. Běží přímý přenos z královnina sídla

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Stanice BBC zastavila kvůli stavu Alžběty II. běžné vysílání. Běží přímý přenos z královnina sídla
Zdroj: TASR/AP

Pokud by se královnin zdravotní stav zhoršil, bude palác informovat právě na BBC.

Televizní stanice BBC 1 zastavila klasické vysílání. Místo toho běží přímý přenos ze skotského Balmoralu. Tam nyní královna Alžběta II. pobývá pod lékařským dohledem. Kdyby se zdravotní stav panovnice zhoršil, bude o tom královská rodina informovat právě na BBC. 

Dění v Baltimoru 

„Po dalším vyšetření dnes (ve čtvrtek) ráno se lékaři královny obávají o její zdraví a doporučili jí, aby zůstala pod lékařským dohledem,“ uvádí se v prohlášení Buckinghamského paláce. Královna se ovšem podle krátkého oznámení cítí dobře a zůstává na zámku Balmoral. Prohlášení paláce o královnině zdravotním stavu je podle britských médií velmi neobvyklé.

Podle posledních zpráv do Balmoralu dorazil královnin syn Charles. Podle královského zpravodaje BBC tam míří také jeho synové, princové William a Harry, a další příbuzní. 

2. května 2024 15:42 Čas čtení 0:57 Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie

Znepokojení nad královniným zdravotním stavem vyjádřil také bývalý předseda vlády Tony Blair. „Moje myšlenky a modlitby jsou v této znepokojivé době s Jejím Veličenstvem královnou a její rodinou,“napsal v oficiálním prohlášení. Podobně se vyjádřila také nová premiérka Liz Truss, kterou královna přitom ještě v úterý jmenovala do úřadu.

Domů
Sdílet
Diskuse