Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
14. září 2022 11:25
Čas čtení 0:53

V Brně se otevřel nový Primark. Je to druhá pobočka v Česku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Brně se otevřel nový Primark. Je to druhá pobočka v Česku
Zdroj: Primark Česká republika/propagačný materiál

Lidé jej najdou v OC Olympia.

Nová pobočka módního řetězce Primark otevřela v Brně. V obchodním řetězci OC Olympia se obchod s oblečením otevřel zákazníkům dnes v 10 hodin. Po otevření pražské pobočky minulý rok se jedná o druhou prodejnu v České republice. Ještě před několika lety jezdili zákazníci nakupovat nejblíže do Německa nebo Rakouska.

13. září 2022 11:00 Čas čtení 2:56 WE'RE NEXT 2022: Mladí umělci z Česka i ze zahraničí ovládli prostory technologického centra UMPRUM WE'RE NEXT 2022: Mladí umělci z Česka i ze zahraničí ovládli prostory technologického centra UMPRUM

Brněnský Primark má na první den připravenou fotostěnu, DJe i dárky pro první čtyři stovky zákazníků. Prodejna má být o tisíc metrů čtverečních menší než ta na Václavském náměstí. Co se ale sortimentu týče, lidé zde nakoupí stejně. K dispozici bude v obchodě nejen oblečení, ale také kosmetika nebo domácí potřeby.

Primark je v současnosti populární především pro své levné zboží, které následuje většinové módní trendy. Na svých kouscích používá známé značky, mezi které patří třeba sortiment s motivy seriálu Stranger Things. Podle ředitele Primarku pro střední a východní Evropu Macieje Podwojského je silnou stránkou obchodu také zážitek z nakupování. I proto se nezdá, že by se obchod chystal spustit e-shop.

Během minulého roku se před prodejnou na Václavském náměstí tvořily dlouhé fronty a dá se předpokládat, že lidé budou chtít novou pobočku navštívit i v brněnské Olympii. Obchod o velikosti 4 700 metrů čtverečních budou moci navštívit od 10 do 21 hodin ve všední dny a od 9 do 21 hodin o víkendech. Další pobočku by měl Primark otevřít na jaře příštího roku v Bratislavě.

Domů
Sdílet
Diskuse