Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
22. září 2022 20:01
Čas čtení 0:44

Policie pátrá po 13leté Nele z Příbrami. Máš o ní nějaké informace?

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po 13leté Nele z Příbrami. Máš o ní nějaké informace?
Zdroj: Policie ČR

V případě jakýchkoliv informací volej linku 158.

Policie pátrá po třináctileté Nele Vackové. Po 18. se měla vrátit do místa bydliště v Příbrami. To se ale nestalo a nyní dívka pobývá neznámo kde. Pohřešovaná přitom byla již v minulosti. Kriminalisté nyní žádají o pomoc veřejnost. V případě, že máš jakékoliv informace o Nele, kontaktuj linku 158. Policie o tom informovala na svých stránkách.

Třináctiletá Nela se měla po 18. hodině vrátit domů, ale nestalo se tak. Má oválný obličej, černé vlnité dlouhé vlasy a modré oči. Její výška se pohybuje mezi 150 až 155 centimetry a zdánlivé stáří je mezi třinácti až patnácti lety. Nela není ozbrojená, není nebezpečná a ani nemá žádnou nakažlivou nemoc.

Kriminalisté vyzývají, aby veřejnost veškeré informace a poznatky o pohřešované sdělila policii na lince 158, případně kontaktovala přímo kriminalisty v Příbrami na telefonu 974 879 313 nebo 974 879 268. 

Domů
Sdílet
Diskuse