Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
23. září 2022 8:58
Čas čtení 1:06

Kanye West se omluvil Kim Kardashian za „veškerý stres, který jí způsobil“

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Kanye West se omluvil Kim Kardashian za „veškerý stres, který jí způsobil“
Zdroj: TASR/AP

Rapper Kanye West se tak trochu omluvil neomluvil své bývalé manželce Kim Kardashian. Co si o jeho slovech myslíš ty?

V rozhovoru pro Good Morning America se Kanye omluvil Kim Kardashian. Pár se rozešel začátkem roku 2021. Kardashian pak opakovaně vypověděla, že na ni West „neustále útočí“, za což se nyní rapper omluvil, píše NME. „Jedná se o matku mých dětí a já se omlouvám za veškerý stres, který jsem způsobil, i když to bylo kvůli mé frustraci,“ řekl West.

17. září 2022 14:30 Čas čtení 5:27 Ambasadorka greenwashingu? Kourtney Kardashian obhajuje značku Boohoo, která nabízí stovky nových modelů každý týden Ambasadorka greenwashingu? Kourtney Kardashian obhajuje značku Boohoo, která nabízí stovky nových modelů každý týden

Kim Kardashian a Kanye West se vzali v roce 2014 a od začátku roku 2021 žili odděleně. Ačkoli má dvojice čtyři děti, North, Saint, Chicago a Psalm, Kardashian požádala o rozvod. Obě osobnosti se pak vydaly vlastní cestou.

West začal randit s Julií Fox a Kardashian zase s komikem Petem Davidsonem. Během jejich devět měsíců dlouhého vztahu začal West na internetu kritizovat nejen Davidsona, ale také Kim. V písni Eazy komika pohřbíval zaživa a šířil fámu, že má AIDS. Sama Kardashian několikrát promluvila o tom, že je unavená z „neustálých útoků“ na svou osobu. 

Když se pak Kardashian a Davidson rozešli, zdálo se, že Kim opět našla s Kanyem společnou řeč. To potvrzuje i rapperův rozhovor pro Good Morning America. „Jedná se o matku mých dětí a já se omlouvám za veškerý stres, který jsem způsobil, i když to bylo kvůli mé frustraci. Bůh mě volá, abych byl silnější,“ uvedl West. „Potřebuju, aby byla Kim co nejméně vystresovaná, aby byla co nejspokojenější, aby mohla vychovávat naše děti,“ dodal. 

Anketa:
Přijde ti taková omluva ok?
Úplně v poho.
Asi lepší než nic.
Toto jako omluvu neberu.
Úplně v poho.
24 %
Asi lepší než nic.
56 %
Toto jako omluvu neberu.
20 %

Rozvodové řízení Kardashian s Westem je stále v průběhu a skončit by mělo v polovině prosince.

Domů
Sdílet
Diskuse