Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
23. září 2022 11:06
Čas čtení 1:01

VIDEO: Selena Gomez zveřejnila první teaser ke svému dokumentu My Mind And Me

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Selena Gomez zveřejnila první teaser ke svému dokumentu My Mind And Me
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Dokumentární snímek My Mind And Me mapuje vzestupy, pády i úspěchy Seleny Gomez za posledních šest let.

Selena Gomez zveřejnila teaser k chystanému dokumentu My Mind And Me. Ten mapuje její vzestupy, pády a úspěchy za posledních šest let. Do kin by měl podle NME přijít již v listopadu tohoto roku. „Někdy si nerozumíme a těžko se nám dýchá. Ale svůj život bych neměnila,“ napsala Gomez na Instagramu

23. září 2022 8:58 Čas čtení 1:06 Kanye West se omluvil Kim Kardashian za „veškerý stres, který jí způsobil“ Kanye West se omluvil Kim Kardashian za „veškerý stres, který jí způsobil“

Dokument My Mind And Me se na televizní obrazovky dostane již v listopadu tohoto roku. Fanoušci Seleny Gomez se mohou těšit na intimní zpověď herečky a zpěvačky, která si za posledních šest let zažila mnoho pádů i vzestupů.

„Po letech v záři reflektorů dosahuje Selena Gomez nepředstavitelné hvězdné slávy. Ale právě když dosáhne nového vrcholu, nečekaný zvrat ji stáhne do temnoty,“ píše se v popisu seriálu. „Tento jedinečně syrový a intimní dokument zahrnuje její šestiletou cestu do nového světla.“ Dokumentární snímek režíruje Alek Keshishian a dostupný bude na Apple TV+.

Na premiéru na svém Instagramu poukázala i Selena Gomez. „My Mind & Me. Někdy si nerozumíme a těžko se nám dýchá. Ale svůj život bych neměnila,“ napsala k videu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Selena Gomez (@selenagomez)

Gomez v posledních šesti letech vydala své třetí studiové album Rare, EP Revelación a kromě toho se věnovala také herecké kariéře. Zahrála si v seriálu Only Murders in the Building a účinkuje ve své vlastní kuchařské show Selena + Chef.

V posledních letech také otevřeně hovoří o svých zdravotních problémech a o tom, že jí v roce 2017 dlouholetá kamarádka darovala ledvinu. O rok později Selena přiznala, že bojuje s úzkostmi, depresemi a byla jí diagnostikována bipolární porucha.

Zpět
Sdílet
Diskuse