Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2022 12:30
Čas čtení 6:48
Martin Adam Pavlík

V kleci dostávají tvrdé údery, doma se fotí a natáčejí na Onlyfans či na vlastní stránky s exkluzivním erotickým obsahem

V kleci dostávají tvrdé údery, doma se fotí a natáčejí na Onlyfans či na vlastní stránky s exkluzivním erotickým obsahem
Zdroj: Getty Images/Alex Trautwig
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX MMA ONLYFANS SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Tyto MMA zápasnice se rozhodly přivydělat si na populární platformě nebo si založily vlastní stránky.

Vydělávaly slušné peníze doslova holýma rukama a dostávaly roky ty nejtvrdší údery přímo do tváře. Nepochybně je to poznamenalo. Když zjistily, že si mohou královsky přivydělat díky své kráse fotkami vlastního těla, jako by objevily „nový svět“. Díky populární platformě Onlyfans si vydělaly tisíce, statisíce či možná až miliony.


Některým to pomohlo přežít těžké časy a finanční krize, jiným snáze a rychleji splnit sny. Určitě tě nepřekvapí, že na platformě pro dospělé najdeš zejména bývalé pornoherečky, které se snažily odstřihnout od velkých společností a chamtivých producentů se stále extrémnějšími požadavky.

Mnoho z nich proto dnes na Onlyfans natáčí sólo videa, ale některé se nebojí zapojit „do hry“ i partnera nebo manžela. Věděl jsi však, že tam kromě profesionálních hereček nebo modelek snažících se slušně si vydělat najdeš i bývalé či současné MMA zápasnice? Kolik si účtují za exkluzivní obsah, co je vedlo k tomu, aby si založily na Onlyfans účet, a které se rozhodly zkusit raději jinou platformu? I na to ti v tomto článku odpovíme.


V Refresheru ti pravidelně přinášíme články o inspirativních osobnostech a rádi také propojujeme různé tematické oblasti. Proto pokud se ti líbí naše články z prostředí bojových sportů či texty věnované platformě Onlyfans a modelingu, neváhej nás podpořit a přidej se do klubu Refresher+. I díky tomu ti budeme moci přinášet více kvalitního obsahu.


Paige VanZant

V minulosti si prošla šikanováním a sexuálním napadením, dnes miluje krev a špinavé souboje. Nevadí jí, když má na tváři nepěkné tržné rány či modřiny a je celá od potu. Dokáže se ale rychle proměnit ve svůdnou sexy ženu. Už na jejím instagramovém účtu najdeš spoustu pikantních fotek, kterými láká fanoušky na odvážnější obsah. Na Onlyfans si účtuje 9,99 dolaru za měsíc.

Doporučeno
Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky 21. dubna 2024 7:47

Osmadvacetiletá Američanka má přitom docela slušnou MMA kariéru. V roce 2014 se dostala do nejprestižnější MMA ligy světa UFC a sebevědomě vyhrála první tři zápasy. Později se jí podařilo vyhrát další dva, nasbírala však i čtyři prohry a rozhodla se zkusit štěstí jinde. 


Přešla do Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), kde na ni čekaly ještě brutálnější zápasy s větší šancí zranění, jelikož jde o box bez rukavic. I když se nezranila, oba dosavadní duely v americké organizaci prohrála. Bojovým sportům se věnuje i její manžel Austin Vanderford, který zápasí v Bellatoru a který se rovněž nestydí zapózovat s ní před objektivem, klidně i ve společné posteli.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paige VanZant (@paigevanzant)

 Bec Rawlings

Další veteránka UFC s ostrým slovníkem, která se s Paige VanZant setkala tváří v tvář kleci. Prohrála a právě tato porážka byla začátkem konce její kariéry v největší MMA organizaci, jelikož následovaly další tři prohry. Štěstí zkusila ještě v Bellatoru a stejně jako VanZant i v BKFC. Tam se jí dařilo víc. Na konto si připsala tři výhry, přičemž poražená odcházela z ringu jen jednou.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 122545 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Která bývalá česká MMA zápasnice, jež se představila i v Oktagonu MMA, má také účet na Onlyfans.
  • Která bývalá MMA zápasnice prodává na Onlyfans fotky svých nohou nebo špinavé ponožky.
  • Která MMA zápasnice ti pošle na Onlyfans soukromé video, pokud jí koupíš dárek z jejího wishlistu.
  • Které zápasnici zásadně pomohl zisk z Onlyfans během pandemie covidu.
  • Která zápasnice mohla opětovně otevřít vlastní tělocvičnu díky výdělkům z Onlyfans.
  • Které zápasnice mají vlastní stránky s exkluzivním obsahem.
Domů
Sdílet
Diskuse