Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
5. října 2022 18:02
Čas čtení 0:35

VIDEO: Ženu spoutanou v policejním autě srazil vlak. Policie zaparkovala na kolejích

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Ženu spoutanou v policejním autě srazil vlak. Policie zaparkovala na kolejích
Zdroj: Pexels/cottonbro

V souvislosti s incidentem ani s nehodou nebyl zatím nikdo obviněn.

Záběry z kamery zachytily okamžik, kdy se v americkém Coloradu srazil vlak s policejním autem. V autě přitom na zadním sedadle seděla připoutaná žena. Žena přežila, ale utrpěla několik vážných zranění. Informoval o tom server The Denver Post.

Dvacetiletá žena, která byla vážně zraněna, když do zaparkovaného vozidla policejní hlídky v severním Coloradu narazil nákladní vlak, byla propuštěna z nemocnice. Yareni Rios Gonzalez z Greeley se nyní již zotavuje doma s devíti zlomenými žebry, zlomenou rukou, zlomenou hrudní kostí a mnoha dalšími zraněními hlavy a zad, uvedl její právní zástupce Paul Wilkinson. V souvislosti s incidentem ani s nehodou nebyl zatím nikdo obviněn.

Policejní kamery a videozáznam z palubní kamery ukazují, jak policisté přihlíží blížícímu se vlaku, který naráží do hlídkového vozidla, které je zaparkováno přímo na kolejích. Jeden z policistů několikrát řekne „panebože“ a druhý křičí „držte se zpátky“, když se před srážkou ozve houkání vlaku. 

Domů
Sdílet
Diskuse