Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
6. října 2022 v 12:56
Čas čtení 1:43

Angelina Jolie o Bradu Pittovi: Napadl mě i naše děti, chtěl podepsat dohodu o mlčenlivosti

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Angelina Jolie o Bradu Pittovi: Napadl mě i naše děti, chtěl podepsat dohodu o mlčenlivosti
Zdroj: Getty Images/Bob Riha, Jr.

Angelina Jolie podala protižalobu, ve které Pitta obvinila z emocionálního i fyzického týrání.

Brad Pitt se pokusil přimět svou bývalou manželku, herečku Angelinu Jolie, podepsat dohodu o mlčenlivosti, která by jí zabránila veřejně promluvit o údajném emocionálním a fyzickém týrání, které jí a jejich dětem měl Pitt způsobit. Jolie to tvrdí v nových právních dokumentech zaslaných soudu, na které upozornil server Vice. 

Jedno dítě měl škrtit, druhé udeřit do obličeje

Protižaloba, kterou Jolie podala tento týden u soudu v Los Angeles, je reakcí na Pittovu žalobu z letošního roku. V ní svou bývalou ženu viní z porušení smluvních práv, protože prodala svůj podíl vinice Château Miraval bez jeho vědomí.

„Jolie nabídla Pittovi svůj podíl, ale výměnou za jeho koupi Pitt požadoval, aby podepsala dohodu o mlčenlivosti, která by jí zakazovala mluvit mimo soud o Pittově fyzickém a emocionálním týrání jí a jejich dětí,“uvádí sedmnáctistránkový dokument, který má Vice k dispozici. Ten dále nastiňuje také to, proč herečka podala žádost o rozvod. 

Jolie obvinila Pitta z toho, že ji a jejich děti napadl v opilosti během letu soukromým letadlem 14. září 2016. Právě to ji prý přimělo o několik dní později podat žádost o rozvod. Podle dokumentu vše začalo ještě předtím, než rodina nasedla do letadla. Tehdy se měl Pitt dostat do sporu s jedním z dětí.

Jedno z dětí měl škrtit, druhé udeřit do obličeje

Později v letadle se ho herečka údajně ptala, co se stalo, přičemž Pitt ji měl začít slovně urážet. O hodinu později odešli na toaletu. Tam ji měl chytit za ramena, třást s ní a natlačit ji ke zdi. Několikrát také udeřil pěstí do stropu letadla. Když se jedno z dětí rozhodlo Jolie bránit, Pitt chtěl podle dokumentů napadnout i jej. Aby mu v tom zabránila, popadla Jolie svého muže zezadu. Ve snaze ji setřást se Pitt natlačil na sedačky a způsobil herečce poranění zad a lokte.

2. května 2024 v 15:42 Čas čtení 0:57 Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie

Na pomoc měly přiběhnout i další děti. Podle Jolie Pitt jedno z nich škrtil a druhé udeřil do obličeje. „Některé děti prosily Pitta, aby přestal. Všechny byly vyděšeny, některé plakaly,“ píše se v dokumentu. Pitt podle protistrany v letadle na členy své rodiny pravidelně křičel a nadával jim. Na Jolie měl vylít pivo, dětem zase naléval víno. 

Server Vice požádal Pitta o reakci, neúspěšně. Zdroj blízký herci ale pro BBC uvedl, že tvrzení Angeliny Jolie se nezakládají na pravdě. Pitt a Jolie spolu žili v letech 2005 až 2016, od roku 2014 do roku 2019 byli manželé. Spolu měli dceru Shiloh a dvojčata Vivienne a Knoxe. Za vlastní přijal Pitt Maddoxe a Zaharu, které Jolie adoptovala, společně pak adoptovali Paxe-Thiena. Zatímco Jolie usiluje o výhradní péči, Pitt by chtěl potomky do střídavé péče.

Domů
Sdílet
Diskuse