Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
11. října 2022 14:00
Čas čtení 1:33

Blink-182 s Tomem DeLongem se vrací ve velkém stylu. Zahrají i v Praze

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Blink-182 s Tomem DeLongem se vrací ve velkém stylu. Zahrají i v Praze
Zdroj: Live Nation/ECHO PROMOTION

Skupina Blink-182 oznámila své dosud největší turné.

Ukázalo se, že zvěsti kolující po internetu mají pravdivý základ. Multiplatinová, cenami ověnčená skupina Blink-182 se vrací tak, jak si fanoušci od roku 2015 přejí. A to v opravdu velkolepém stylu – skupinu čeká dosud největší turné. Mark Hoppus, Tom DeLonge a Travis Barker se tak poprvé po téměř deseti letech znovu sejdou na pódiu. 

19. září 2023 v Praze! 

Celosvětové turné, které produkuje společnost Live Nation, se bude konat od března 2023 do února 2024. Zahrnuje jejich vůbec první vystoupení v Latinské Americe, zastávky v Severní Americe, Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu. V pražské O2 areně pak skupina zahraje 19. září 2023 – naposledy hlavní město rozburácela v srpnu roku 2014. Jejich speciálním hostem bude americká pop punková kapela The Story So Far.

Anketa:
Vyrazíš příští rok na Blink-182?
Shut up and take my money!
Ještě nevím.
Nope.
Shut up and take my money!
89 %
Ještě nevím.
9 %
Nope.
2 %

Ceny na pražský koncert budou začínat na 1 400 Kč. Předprodej je rozdělen do tří částí – pro členy Live Nation klubu a iDnes bude probíhat od 13. října od 10:00, pro fan klub a O2 od 12. října od 10:00 a Spotify předprodej se spustí 14. října v 10:00. Všechny budou ukončeny 17. října v 9:00, o hodinu později pak bude spuštěn prodej vstupenek v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

blink-182
Zdroj: Live Nation/ECHO PROMOTION

Současně Blink-182 vystoupí na několika hudebních festivalech v Latinské Americe a USA – mimo jiné na festivalu Lollapalooza po boku Billie Eilish a Drakea, na festivalu Adjacent s Paramore a na festivalu When We Were Young s Green Day.


Kapela také tento pátek 14. října představí svůj nový singl Edging, což bude poprvé po
deseti letech, kdy byli Mark, Tom a Travis společně ve studiu.

All The Small Things, I Miss You nebo What's My Age Again? To jsou hity americké kapely Blink-182, která započala svou kariéru v roce 1992. Od svých skromných začátků, kdy začala hrát v garáži v San Diegu, prodala více než padesát milionů alb po celém světě a stala se jednou z určujících rockových kapel své generace. Podle deníku The New York Times žádná punková kapela devadesátých let neměla větší vliv než Blink-182. Když ji ale v roce 2015 opustil zpěvák a kytarista Tom DeLonge, skupina přišla o mnoho fanoušků a odchod výrazné osobnosti se promítl i do její hudby. 

TIP: Víš už dopředu, že datum nestíháš a hodilo by se ti to šoupnout? Udělej si výlet k našim sousedům. 16. září 2023 budou Blink-182 v Berlíně, o den později v Hamburku a 20. září koncertují ve Vídni.
Domů
Sdílet
Diskuse