Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
11. října 2022 18:54
Čas čtení 0:54

Případ Madeleine McCann: Muže podezřelého z jejího únosu obvinili z několika sexuálních deliktů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Případ Madeleine McCann: Muže podezřelého z jejího únosu obvinili z několika sexuálních deliktů
Zdroj: Carabinieri/AP/TASR

Německá prokuratura obvinila Christiana Bruecknera ze tří trestných činů znásilnění a dvou trestných činů pohlavního zneužívání dětí.

Německá prokuratura v úterý obvinila pětačtyřicetiletého Christiana Bruecknera, hlavního podezřelého v případu Madeleine McCann, z několika sexuálních deliktů. Údajně je spáchal v Portugalsku mezi 28. prosincem 2000 a 11. červnem 2017. Informoval o tom The Guardian. 

Obvinění ze znásilnění, bití a obnažování 

„Obžalovali jsme osobu, proti které je vzneseno obvinění v souvislosti se zmizením tehdy tříleté Madeleine Beth McCann z Velké Británie,“ uvedla v prohlášení prokuratura v Braunschweigu. Dodala, že muž je obžalován ze tří trestných činů znásilnění a dvou trestných činů pohlavního zneužívání dětí. Tato obvinění se ale případu Madeleine McCann netýkají.

7. srpna 2019 17:13 Čas čtení 8:42 Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým

Podle serveru Sky News je muž obviněn z toho, že mezi lety 2000 až 2017 znásilnil ženu starší sedmdesáti let v jejím prázdninovém bytě v Portugalsku. Sexuálního násilí se měl dopustit také vůči dvacetileté ženě z Irska. Před dvěma dívkami ve věku deseti a jedenácti let se měl obnažovat na pláži a na hřišti. 

Christian Brueckner nyní sedí za mřížemi za znásilnění ženy v portugalském regionu Algarve. Právě tam se v roce 2007 ztratila Madeleine. Podle vyšetřovatelů ji právě on unesl a zabil. Portugalské soudy ho jako podezřelého označily v červnu 2020. 

Brueckner žil v Algarve v letech 1995 až 2007, vykrádal tam hotely a prázdninové byty. Zmizení Madeleine McCann vyvolalo jedno z největších pátrání po pohřešovaných dětech v posledních letech. Brueckner ale popírá, že by se na zmizení a smrti dívky jakkoli podílel. 

Domů
Sdílet
Diskuse