Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Decathlon.
27. října 2022 14:30
Čas čtení 2:45
Sponzorovaný obsah

Hned po škole na manažerskou pozici se zajímavými benefity? V Decathlonu se můžeš stát lídrem celého oddělení i bez praxe

Hned po škole na manažerskou pozici se zajímavými benefity? V Decathlonu se můžeš stát lídrem celého oddělení i bez praxe
Zdroj: Decathlon
ZAJÍMAVOSTI NABÍDKY PRÁCE PRÁCE
Uložit Uložené

Miluješ sport a chceš se kariérně posouvat? Pak je práce v Decathlonu přesně pro tebe.

Miluješ sport a využiješ každou volnou chvilku na to jít si zaběhat, zajezdit na kole nebo zaposilovat? Tak to by se ti určitě líbilo zaměstnání, kde je pohyb a všechno kolem něj náplní práce. Decathlon nabízí volná místa na manažerské pozice. Můžeš vést tým sportovních nadšenců, užívat si nabité teambuildingy a zajímavé benefity. Pozice je i pro čerstvé absolventy, takže se neboj přihlásit, zkušenosti získáš rovnou v praxi.

Dekáč znají všichni

Jestli si alespoň občas zasportuješ nebo zajdeš do fitka, obchody Decathlon pravděpodobně znáš. Nabízí široký výběr cenově dostupných, ale i technických produktů pro nejrůznější sporty, od lyžařského vybavení až po stylové legíny na cvičení. Značka funguje už od roku 1976, v Česku vznikl první obchod v roce 2010. Dnes má Decathlon 25 poboček po celé České republice s vybavením pro více než 70 sportů.

Filozofií firmy je zpřístupňovat sport a nabízet zákazníkům kvalitní zboží za přijatelné ceny. Prodává vlastní značky i zboží světových brandů. Najdeš tam produkty Domyos, Quechua, ale i New Era nebo adidas. Protože je sport neodmyslitelně spojený s přírodou, snaží se firma omezovat odpad a své aktivity vykonávat v rámci udržitelnosti a v souladu s přírodou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený decathloncz (@decathloncz)

Co dělá vedoucí oddělení v Decathlonu?

Ať potřebuješ poradit s čímkoliv, když přijdeš na prodejnu Decathlon, bude se ti věnovat usměvavý zaměstnanec zapálený do konkrétního sportu. Pravděpodobně se tě zeptá, jaké zboží hledáš, a pomůže ti najít vhodný produkt. Teď máš jedinečnou příležitost vést celý tým těchto milých lidí. Rozvíjet ho, motivovat k dobrým výkonům a nabírat nové členy.

Lídr oddělení zodpovídá za ekonomické výsledky a rentabilitu svého oddělení. Náplní tvé práce bude analyzovat konkurenci a vymýšlet, jak by se dalo oddělení vést ještě lépe. Kromě toho budeš zjišťovat, co zákazníci kupují, a rozhodovat, jaké produkty se objeví v regálech prodejen. Tvým úkolem bude najít vhodné obchodní partnery a vyjednat s nimi oboustranně výhodné spolupráce. Během celého procesu budeš nastavovat obchodní strategie a finanční plány a dohlížet na jejich plnění. A v neposlední řadě si se svým týmem užiješ sportovní aktivity a oslavíš úspěchy na pravidelných setkáních.

chci pracovat v decathlonu
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Decathlon mě baví (@decathlon_me_bavi)

Jaké skills potřebuješ?

Ačkoliv se jedná o manažerský post, vedoucího oddělení můžeš dělat, i pokud zatím nemáš příliš zkušeností na podobné pozici. V Decathlonu kladou důraz především na soft skills, tedy vlastnosti, které potřebuješ k úspěšnému vedení týmu. Jednou z těch nejdůležitějších je schopnost přirozeně vést lidi k dosažení společného cíle. Rozvíjet je, namotivovat a povzbudit, když to potřebují.

Lídr oddělení by měl být svým kolegům, ale i zákazníkům kdykoliv k dispozici. Staví se zodpovědně ke svým závazkům, a když má o něčem rozhodovat, používá především selský rozum. Občas se budeš potřebovat na něčem domluvit i se zahraničními kolegy, takže je důležité zvládat angličtinu. Protože se budeš pohybovat ve světě sportu, měl by být pohyb běžnou a neoddělitelnou součástí tvého života.

Pozice je pro lidi, kteří chtějí růst a posouvat se v kariérním životě dál. Z vedoucího oddělení se můžeš vypracovat klidně i na ředitele obchodu, takových případů je na českých pobočkách hned několik. Decathlon chce, aby jejich zaměstnanci rostli osobnostně i profesně, a vytváří jim k tomu ty nejlepší podmínky. Příkladem je příběh Denči, která se z pokladní stala vedoucí prodejny a nakonec i ředitelkou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Decathlon mě baví (@decathlon_me_bavi)

Čekají tě super benefity

Kromě profesního růstu se můžeš těšit na řadu dalších benefitů, které jakožto sportovec rozhodně oceníš. Decathlon ti nadělí:

  • Příspěvek na sport nebo zvýhodněnou multisportku,
  • 25% slevu na zboží,
  • měsíční odměny při splnění cílů (měsíčně až 10 %, ročně až 2 platy),
  • 25 dnů dovolené,
  • flexibilní pracovní dobu,
  • možnost stát se akcionářem firmy a zhodnotit své úspory,
  • pravidelné měsíční meetingy, kde se oslavují dosažené cíle,
  • možnost zdarma otestovat veškeré vybavení.

Přihlas se ještě dneska

Jestli tě nabídka práce zaujala, vyplň formulář na webových stránkách Decathlonu. Napiš pár řádků o sobě, o tom, jaké sporty tě baví a proč se na pozici hodíš. Určitě zmiň i relevantní pracovní zkušenosti či brigády. Nezapomeň vyplnit kontaktní údaje a zvolit, na jaké pobočce chceš působit.

Nenech si uniknout šanci pracovat v pohodovém týmu u zaměstnavatele, který se o své lidi zajímá. Vykonávat manažerskou funkci je obrovská zkušenost a může pro tebe být bránou k dalším kariérním úspěchům. Více informací o volných místech najdeš na www.kariera.decathlon.cz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Decathlon mě baví (@decathlon_me_bavi)

Domů
Sdílet
Diskuse