Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
14. října 2022 11:07
Čas čtení 0:49

VIDEO: Řidička v Opavě nerespektovala dopravní značení, z obou směrů do ní narazila auta. Video trenduje na TikToku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Řidička v Opavě nerespektovala dopravní značení, z obou směrů do ní narazila auta. Video trenduje na TikToku
Zdroj: Městská policie Opava

Řidička nerespektovala dopravní značení a nedala přednost autům, která do ní narazila. Dva řidiči utrpěli lehčí zranění.

Sociálními sítěmi se šíří video z dopravní nehody, k níž došlo ve čtvrtek v centru Opavy. Řidička osobního automobilu nerespektovala dopravní značení a vrhla se do křižovatky, kterou zrovna projížděla další dvě vozidla. Ta do ženy z obou směrů narazila. Dva řidiči utrpěli lehká zranění, informuje Policie ČR a Městská policie Opava

14. října 2022 8:31 Čas čtení 0:47 Netflix zavádí levnější předplatné s reklamou. K dispozici bude od 3. listopadu Netflix zavádí levnější předplatné s reklamou. K dispozici bude od 3. listopadu

„Patnáct minut před jedenáctou hodinou dopolední 13. října 2022 řídila 48letá žena z Bruntálska osobní motorové vozidlo tovární značky Renault Megané po vedlejší ulici Pekařské v Opavě, a to ve směru od městské části Kateřinky do centra statutárního města. Při své jízdě však z doposud přesně nezjištěných příčin nerespektovala dopravní značení,“ uvedl policejní mluvčí René Černohorský.

Když se žena pokoušela projet křižovatku bez toho, aniž by dala přednost automobilům jedoucím po hlavní silnici, střetla se s dalšími dvěma vozidly. Video z dopravní nehody se stalo virálním, protože v jednom momentu se z klidné ulice stalo místo hromadné dopravní nehody.

Řidičku nerespektující dopravní značení a dalšího řidiče převezli k lékařskému ošetření do Slezské nemocnice v Opavě. „Ke zranění žádné jiné ze zúčastněných osob nedošlo, orientační dechové zkoušky vyzněly u všech účastníků kolizní situace v dopravě negativně,“ dodal Černohorský.

Během dopravní nehody vznikla hmotná škoda na majetku ve výši 500 tisíc korun. Incidentem se nyní bude zabývat policie.

Domů
Sdílet
Diskuse