Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Radim Šlechta
17. října 2022 v 18:48
Čas čtení 0:57

V Praze 7 byly napadeny tři ženy za jednu noc. Policie hledá pachatele

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Praze 7 byly napadeny tři ženy za jednu noc. Policie hledá pachatele
Zdroj: Policie ČR

Pokud poznáš muže na záznamu nebo z identikitu, kontaktuj linku 158.

V noci z osmého na devátého října došlo v Letenských sadech ke třem fyzickým napadením žen, v jednom případě šlo o pokus o znásilnění. Policie pátrá po pachateli a žádá veřejnost o pomoc. Kriminalisté o tom informují na svých stránkách.

„K prvním dvěma napadením došlo krátce před půlnocí, kdy v rozmezí patnácti minut napadl neznámý muž dvě ženy. Modus operandi byl v obou případech totožný. Útočník přistoupil ke svým obětem zezadu a beze slova je udeřil několika ranami pěstí do obličeje. Napadené ženy upadly na zem, kde v útoku agresor ještě pokračoval. Napadené se bránily a útočník se zalekl až hlasitého volání o pomoc, kdy od útoku upustil a z místa utekl,“ komentuje situaci tiskový mluvčí policie Richard Hrdina.

Kriminalisté zachytili také záznam z místa. Je na něm muž, se kterým by potřebovali hovořit v rámci prověřování případu. Krátce po třetí hodině ranní došlo také ke třetímu útoku. Neznámý pachatel přistoupil k oběti zezadu a oběma rukama ji uchopil za genitálie. Sevření bylo podle policistů tak pevné, že nepolevil, ani když jej žena strhla na zem.

Pátrání, Letná
Zdroj: Policie ČR

„Napadená i svědek události volali o pomoc, čehož se útočník zalekl a utekl neznámo kam. Kriminalisté vytvořili identikit neznámého pachatele a prosí širokou veřejnost o pomoc. Pokud byste muže na identikitu poznali, volejte prosím linku 158,“ sdělil Hrdina.

6. srpna 2024 v 16:20 Čas čtení 0:32 VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže

Pachateli prvních dvou napadení hrozí v případě odsouzení za trestný čin ublížení na zdraví až tříleté vězení. Pachatel třetího útoku může za mřížemi skončit až na pět let.

Domů
Sdílet
Diskuse