Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
22. října 2022 v 17:42
Čas čtení 0:55

Policie v Praze vyšetřuje násilnou smrt muže, další osoba byla vážně zraněna

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie v Praze vyšetřuje násilnou smrt muže, další osoba byla vážně zraněna
Zdroj: Policie ČR

Pražští kriminalisté vyšetřují smrt muže, k níž došlo dnes odpoledne ve Slévačské ulici v Praze 9.

Pražští kriminalisté vyšetřují násilnou smrt muže, k níž došlo dnes odpoledne ve Slévačské ulici v Praze 9. V bytě byl spolu s mrtvým nalezen i vážně zraněný muž, který byl ihned převezen v umělém spánku do nemocnice, informují na Twitteru Policie ČRZdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy. Co vraždě předcházelo, zatím není jisté.

22. října 2022 v 15:40 Čas čtení 0:49 VIDEO: Muži z Ostravy ujela tramvaj a pak i nervy. Batohem se snažil zničit skleněnou stěnu zastávky VIDEO: Muži z Ostravy ujela tramvaj a pak i nervy. Batohem se snažil zničit skleněnou stěnu zastávky

„Kriminalisté z oddělení vražd aktuálně řeší případ v jednom z bytů ve Slévačské ulici v Praze 9, ve kterém byl nalezen jeden mrtvý a jeden zraněný muž,“ napsala na Twitteru Policie ČR. 

Muži bez známek života záchranáři nedokázali pomoci. Druhý zhruba 20letý muž utrpěl velmi vážná poranění, lékaři byl uveden do umělého spánku a následně byl transportován do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady na ARO.

Policie zatím neví, co přesně vraždě předcházelo. Případu se ale ujali kriminalisté z oddělení vražd. 

Domů
Sdílet
Diskuse