Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
24. října 2022 v 16:48
Čas čtení 0:26

V Královéhradeckém kraji havarovalo letadlo, dva lidé zemřeli

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Královéhradeckém kraji havarovalo letadlo, dva lidé zemřeli
Zdroj: Policie ČR

Policie zjišťuje příčinu.

Mezi obcemi Horní Vlčkovice a Brod v Královéhradeckém kraji dnes havarovalo ultralehké letadlo. Při pádu zahynuli dva lidé. Příčinou pádu ultralightu se zabývá policie ve spolupráci s Ústavem pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod (ÚZPLN), uvedli na Twitteru hasiči. Nehoda se stala po druhé hodině odpoledne. Horní Vlčkovice spadají pod Vlčkovice v Podkrkonoší na Trutnovsku. „Na místě byly nalezeny dvě osoby bez známek života,“ uvedla na Twitteru policie.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Krátce po 14:00 zasahovaly čtyři jednotky, společně s PČR a ZZS KHK, u pádu ultralightu v poli mezi obcemi Brod a Horní Vlčkovice. Provedli jsme hasební práce a zajistili místo události,“ uvedli na webu hasiči.

Domů
Sdílet
Diskuse