Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík TASR
29. října 2022 8:41
Čas čtení 0:29

Stav pacientky hospitalizované po střelbě v Bratislavě je stabilizovaný

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Stav pacientky hospitalizované po střelbě v Bratislavě je stabilizovaný
Zdroj: Refresher/Ivan Koribanič

Zůstává nadále v nemocnici.

Stav pacientky, která byla zraněna při útoku na Zámocké ulici v Bratislavě, je stabilizován. Pro TASR to potvrdila mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava (UNB) Eva Kliská. „Pacientka je stále hospitalizována a pod dohledem našich zdravotníků. Její stav je stabilizovaný,“ řekla TASR mluvčí.

15. října 2022 13:30 Čas čtení 4:52 Obavy, že se střelba z Bratislavy zopakuje, jsou namístě, tvrdí expert. Útočník si po vraždách užíval pozornost (Rozhovor) Obavy, že se střelba z Bratislavy zopakuje, jsou namístě, tvrdí expert. Útočník si po vraždách užíval pozornost (Rozhovor)

V centru Bratislavy na Zámocké ulici došlo 12. října před podnikem Tepláreň, který navštěvuje LGBTI+ komunita, ke střelbě. Na místě zemřeli dva muži. Zraněna byla jedna žena. Musela podstoupit operaci. Pachatel z místa činu uprchl, policie ho našla druhý den ráno mrtvého.

Případ byl překvalifikován na obzvláště závažný zločin teroristického útoku a je vyšetřován slovenskou Národní kriminální agenturou. Řada zástupců organizací a občanských sdružení si společně s několika stovkami lidí v pátek 28. října na náměstí SNP v Bratislavě připomněla dva zavražděné LGBTI+ lidi.

Domů
Sdílet
Diskuse