Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2022 13:13
Čas čtení 0:43
Tereza Patočková

Rihanna vydala po šesti letech nový singl. Jde o první píseň z marvelovky Black Panther: Wakanda Forever

Rihanna vydala po šesti letech nový singl. Jde o první píseň z marvelovky Black Panther: Wakanda Forever
Zdroj: Getty Images/Tim P. Whitby
NEWS BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER FILM HUDBA MARVEL FILMY RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Píseň napsala pro pokračování filmu Black Panther a je poctou životu a odkazu Chadwicka Bosemana.

Rihanna po šesti letech představila svůj první singl Lift Me Up. Jde o první skladbu z chystaného pokračování marvelovky Black Panther: Wakanda Forever. Informoval o tom server Variety.

Píseň, která je poctou životu a odkazu Chadwicka Bosemana, napsali nigerijský zpěvák a skladatel Tems, Rihanna, špičkový filmový skladatel Ludwig Göransson a režisér Ryan Coogler; jde o jednu ze dvou písní z filmu, který má v českých kinech premiéru 10. listopadu.

Rihanna
Zdroj: TASR/AP

O soundtrackovém albu, které prý Rihanna kurátorsky připravuje, podobně jako Kendrick Lamar album k prvnímu filmu, zatím nebylo zveřejněno mnoho dalších podrobností.

Doporučeno
10 nejsledovanějších českých rapových videoklipů na YouTube 10 nejsledovanějších českých rapových videoklipů na YouTube 30. října 2022 6:00

Rihanna se v letech od svého posledního alba Anti z roku 2016 objevila jen v několika skladbách – bylo to například v písni Lemon skupiny N.E.R.D., kterou krátce zazpívala s Pharrellem na své akci Diamond Ball v New Yorku v roce 2019, v písni Loyalty Kendricka Lamara a v písni Selfish Future. I přes svou hudební neaktivitu posledních let bude v únoru vystupovat v poločase Super Bowlu.

Už roky se mluví o tom, že Rihanna pracuje na dvou různých albech, z nichž jedno je tanečně laděné, ale zpěvačka neposkytla prakticky žádné podrobnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse