Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
31. října 2022 13:31
Čas čtení 0:44

Muž spáchal sebevraždu před Úřadem vlády, policie zjišťuje okolnosti

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Muž spáchal sebevraždu před Úřadem vlády, policie zjišťuje okolnosti
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Podle informací médií proti sobě obrátil střelnou zbraň.

Před Úřadem vlády na nábřeží E. Beneše v Praze spáchal v pondělí sebevraždu čtyřiasedmdesátiletý muž. Kriminalisté nyní zjišťují veškeré okolnosti případu. Policie o tragické události informovala na Twitteru.

„Před Úřadem vlády ČR na nábřeží E. Beneše řešíme případ, kdy podle všeho čtyřiasedmdesátiletý muž spáchal na ulici sebevraždu. Kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti případu,“uvedla policie krátce před půl druhou odpoledne. Podle informací serveru Novinky se tragédie stala kolem poledne, muž měl proti sobě obrátit střelnou zbraň.

Pokud máš pocit, že bys mohl*a ublížit sobě nebo někomu jinému, obrať se úplně kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Jestli si raději píšeš, můžeš vyzkoušet i chat denně v rozmezí 9–13 h a 15–19 h.

Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.

Pokud jsi dospělý*á, trápí tě myšlenky na sebevraždu a neumíš si žádné jiné východisko představit, zavolej na Linku první psychické pomoci 116 123.
Domů
Sdílet
Diskuse