Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
1. listopadu 2022 12:32
Čas čtení 0:43

Osmadvacetiletý raper Takeoff je údajně mrtvý. Nepřežil střelbu, tvrdí TMZ

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Osmadvacetiletý raper Takeoff je údajně mrtvý. Nepřežil střelbu, tvrdí TMZ
Zdroj: Getty Images/Taylor Hill

K údajné smrtelné střelbě došlo v centru Houstonu.

Tragédie se údajně odehrála ve 2:30 místního času v americkém Houstonu. Po příjezdu na místo činu našli policisté tři osoby, které utrpěly několik střelných zranění. Převezli je do nemocnice, kde lékaři potvrdili smrt jedné z nich. Stav dalších dvou není znám, píše TMZ

O události první informoval server Onsmash s odvoláním na twitterové příspěvky, ve kterých svědci střelby popisovali, co se stalo. 


Zesnulou oběť svědci incidentu podle TMZ Hip Hop identifikovali jako 28letého amerického rapera Takeoffa, rodným jménem Kirshnika Khariho Balla. Na místě měl být přítomen i Quavo, další člen skupiny Migos. Důvody smrtelné střelby zatím nejsou známy, přítomní však mluvili o hádce v rámci hry v kostky, která eskalovala.

Instagramový profil Say Cheese TV sdílel příspěvek s Takeoffem. „Blízký zdroj nám potvrdil, že se tragédie stala při hře v kostky v Houstonu,“ píše se v něm.

Domů
Sdílet
Diskuse