Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
2. listopadu 2022 20:30
Čas čtení 0:52

Peruánská zásahová jednotka v kostýmech Avengers pozatýkala místní drogový gang

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Peruánská zásahová jednotka v kostýmech Avengers pozatýkala místní drogový gang
Zdroj: Marvel Studios

Zajímavé zpestření práce měli členové státní policie v Peru. Někteří z nich se převlékli do kostýmů hrdinů z filmu od Marvelu, aby provedli razii v doupěti drogového gangu.

Protidrogová akce, která nemá obdoby, se odehrála v Peru. Jak uvádí New York Post, oddíl peruánské národní policie pojal poslední zátah na drogový gang vcelku netradičně. Během Halloweenu se část policistů převlékla za Thora, Kapitána Ameriku, Spider-Mana a Black Widow a překvapila jednu z buněk kriminálníků ve městě San Juan de Lurigancho.

Operace s krycím názvem Marvelbyla úspěšná, jelikož při ní policie zabavila velké množství drog a zatkla několik členů gangu.

2. listopadu 2022 19:13 Čas čtení 1:25 Místo cenností ukradl ušáka Bubuna. Policie králíka vypátrala, pachateli hrozí až 3 roky vězení Místo cenností ukradl ušáka Bubuna. Policie králíka vypátrala, pachateli hrozí až 3 roky vězení

Policisté zasahovali v jedné z nejnebezpečnějších oblastí v Peru, a proto potřebovali přijít s něčím, v čem nebudou budit tolik pozornosti. Že zrovna kostýmy z oblíbených filmů od Marvelu poskytnou utajení, by asi nikdo nečekal.

 


Pod záminkou, že jdou propagovat halloweenský koncert v oblasti, navštívili čtyři policisté dům, v němž se zrovna vyskytovali drogoví bossové. Dle lokálních médií se jednalo o rodinný klan, který drogy distribuoval v místním parku. Jakmile se Avengers dostavili na místo, rozbili dveře a pozatýkali všechny uvnitř. Během zátahu byli zatčeni tři muži a jedna žena.

Zatčení nedokázali vůbec zareagovat. Mysleli si totiž, že se jedná pouze o vtip. Bohužel pro ně se jednalo o krušnou realitu, která je stála více než vylekání. Policie na místě zabavila spoustu drog.

Podle BBC se v domě nacházelo 3250 pytlíků kokainové pasty. Dále pak 287 pytlíků s kokainem a 127 pytlíků marihuany. Gang nyní čeká soudní řízení.

Domů
Sdílet
Diskuse