Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
4. listopadu 2022 13:53
Čas čtení 0:59

Manžel ji pohřbil zaživa. K záchraně jí pomohl tísňový hovor z Apple Watch

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Manžel ji pohřbil zaživa. K záchraně jí pomohl tísňový hovor z Apple Watch
Zdroj: Lacey Police Department

Žena se dostala ze zatíženého hrobu.

Muž pohřbil ženu zaživa. Zachránil ji tísňový hovor z hodinek Apple Watch, které pachatel rozbil, když si uvědomil, že žena zavolala o pomoc. Děsivý hovor na stanici se ale neodpojil a poté, co se na lince místo odpovědi ozval jenom tlumený křik při zavazování roubíku, se vydala policie dvaačtyřicetiletou Young Sook An hledat. Informuje o tom server FoxNews.

Tou dobou ji ale již její manžel Chae An vezl do lesa, kde ji pohřbil, mělký hrob zatížil dřevem a zakryl větvičkami. Podle serveru Independent mělo přitom auto jen pár okamžiků předtím míjet policejní hlídku. Pohřbené Young se podařilo z mělkého hrobu dostat za strašných muk. Podle obžaloby ji totiž manžel měl ještě před pohřbením bodnout do hrudníku.

Podle zprávy o incidentu byla žena plná modřin a pokryta špínou. Krk a kotníky jí manžel zalepil páskou. Policistům následně řekla, že poté, co vylezla z hrobu, nejméně 20 minut běžela lesem. Prý spěchala k prvnímu domu, který uviděla.

Lacey Police Department
Zdroj: Lacey Police Department

Otřesené ženě se podařilo najít pomoc 17. října v domě na Steadman Road, kde obyvatelům sdělila, že se ji manžel pokusil zabít. Policie zatkla manžela ještě ten den a v úterý odmítl jakoukoliv vinu. Další soudní slyšení je naplánováno na 16. listopadu, do té doby bude stále zadržen bez možnosti propuštění na kauci.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Útok se prý odehrál poté, co Young požádala děti, aby odešly z domu a nechaly rodiče promluvit si o průběhu rozvodu a finančních vyrovnáních. Chae ji měl následně napadnout během toho, co se převlékala v ložnici v patře svého domu.

Domů
Sdílet
Diskuse